Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Varsatorii se intorc la o perioada NEPLACUTA din viata lor! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Varsatorii se intorc la o perioada nefericita din viata lor. Nu mai controleaza aproape deloc tot ce i se intampla si se pare ca asta ii deranjeaza teribil de tare. Citeste sfatul zilei din 2 octombrie pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu inainta in proiectul inceput daca simti ca nu ai facut toate verificarile necesare. Este preferabil sa pasesti ferm doar daca ceva e 100% sigur. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Esti factorul de echilibru de care prietenii tai au nevoie. Fii alaturi de cei care iti solicita ajutorul dar nu lasa ca ceilalti sa abuzeze de buna ta credinta. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Cere explicatii, bate cu pumnul in masa, rectifica cu voce tare ca sa auda pana si surzii! Nu te mai baza pe nimeni atunci cand se ofera cineva sa faca lucrurile in locul tau. Numarul norocos al zilei: 8.

CITESTE SI: Cele 4 cupluri ale zodiacului care incing dormitorul

RECOMANDARE: TEST: Afla ce semn esti in ZODIACUL FLORAL si ce spune acesta despre tine

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Iti place aglomeratia si azi ai ocazia sa le arati celor din jur cat de sociabil esti. Nu te sfii in fata nimanui. Fii tu, arata latura ta solara si energica. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai impresia ca ceilalti te tin in loc. Le explici care este viziunea ta asupra lucrurilor, dar totul e in zadar. Nu te strofoca prea tare cu argumentatia daca simti ca nimeni nu te va intelege. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Fa o recapitulare cu tot ce ai facut in ultima vreme in loc sa te deprimi pentru fiecare lucru inutil. Nu-i asa ca iesi pe plus? Numarul norocos al zilei: 13.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top