Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Scorpionii primesc o veste pe care nu stiu cum sa o interpreteze! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Scorpionii primesc o veste buna, insa nu stiu cum sa o gestioneze. Risca sa ramana cu bucuria la usa daca nu o iau in brate cum trebuie. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Renunta la a-i critica pe oamenii din jurul tau. Apropiatii tai nu au nevoie de mustruluiala zilnica. Lasa sambata aceasta in liniste si pace si incearca sa te bucuri si tu alaturi de ei, chiar daca nu aveti multe puncte in comun. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu iti asuma riscuri despre care stii foarte bine ca sunt greu de dus pana la capat. Alege munca cinstita, alege sa fii recunoscut pentru ceea ce poti face fara a fenta legile, fara a distorsiona contextele. Numarul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Distanteaza-te de vampirii energetici. Nu te lua la harta cu oamenii care nu sunt capabili sa iti ofere un zambet ori sa iti spuna o vorba calda. Inconjoara-te de persoane inteligente si amuzante. Evita oamenii tristi si extrem de seriosi tot timpul. Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: Top 5 zodii care isi intalnesc MAREA DRAGOSTE in luna OCTOMBRIE

CITESTE SI: Top 4 zodii de femei care ITI POT FURA IUBITUL

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Alege sa fii tu insuti, indiferent unde mergi. Nu te panica daca nu vor reactiona toti pozitiv la schimbarile pe care vrei sa le faci in viata ta, si anume la intoarcerea la esenta firii tale. Bucura-te de ceea ce poti face pentru tine fara pile si alte masinatiuni. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Azi nu stai foarte bine cu sanatatea asa ca ia medicamente pentru ca starea ta sa nu se agraveze. Bea ceaiuri calde si imbraca-te gros daca faci drumetii. E preferabil sa stai in casa, la caldura, daca iti simti puterile sleite. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Vino cu propuneri interesante pentru ca nu duci deloc lipsa de imaginatie. Nu participa la activitati care nu ti se potrivesc sau te pot pune intr-o ipostaza penibila. Fereste-te de orice context de care s-ar putea ca pe urma sa iti fie rusine. Numarul norocos al zilei: 21.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top