Connect with us

Revistateo.ro

horoscop

Stiri

Horoscop saptamanal 5 – 11 octombrie 2015: Bucurii pentru Pesti, Capricorni si Varsatori

Saptamana 5-11 octombrie se anunta una foarte buna pentru Pesti, Varsatori si Capricorni. Citeste ce iti rezerva astrele in urmatoarele 7 zile.

HOROSCOP SAPTAMANAL 5 – 11 OCTOMBRIE BERBEC

Se anunta o saptamana plina de turbulente in familia ta. Neintelegerile se acumuleaza treptat, dar sigur. Daca inceputul saptamanii va fi unul destul de linstit, dar daca nu vei fi atent la toate semnalele pe care le vei primi ce te vor anunta ca lucrurile pot degenera, necazurile se pot instala inca de miercuri.

HOROSCOP SAPTAMANAL 5 – 11 OCTOMBRIE TAUR

Joi si vineri vei avea parte de niste surprize la care nu te-ai asteptat niciodata. Persoana iubita iti va pregati ceva atat de frumos incat iti vor da lacrimile. Vei primi in sfarsit dovada ca dragostea nu se face doar din vorbe. Ai nevoie de gesturi, de confirmari prin diferite modalitati.

CITESTE SI: Horoscop Urania 3 – 9 octombrie 2015: Venus intra in semnul harniciei

CITESTE SI: Astrologia vedica, PREVIZIUNI pentru TOAMNA 2015: 4 zodii TREBUIE sa ia DECIZII CRUCIALE!

HOROSCOP SAPTAMANAL 5 – 11 OCTOMBRIE GEMENI

Va fi o saptamana plina de lectii de viata. Vei reusi sa intelegi multe din greselile pe care apropiatii tai le fac si astfel nu ii vei mai judeca la fel de aspru. Te va incanta sa redescoperi valorile pe care le credeai de mult pierdute.

HOROSCOP SAPTAMANAL 5 – 11 OCTOMBRIE RAC

Sambata si duminica se anunta intalniri importante pentru starea ta psihica. Multe nedumeriri vor tasni inca din primele zile in mintea ta, iar confirmarile sau infirmarile vor aparea treptat, asa cum dimineata rasare soarele si seara se pregateste de apus.

HOROSCOP SAPTAMANAL 5 – 11 OCTOMBRIE LEU

Te vei confrunta cu mai multe suisuri si coborasuri in saptamana ce vine. Urmeaza o perioada de contraziceri mai ales pe plan sentimental. Nu te panica in fata acestor nebuloase ce vor atarna de viata ta. Totul are un sens.

HOROSCOP SAPTAMANAL 5 – 11 OCTOMBRIE FECIOARA

Te deranjeaza ca ceilalti nu sunt la fel de capabili sa treaca peste necazuri ca si tine si asta te intristeaza foarte tare. Vrei sa ii ajuti pe oamenii din jurul tau, dar trebuie sa fii constient ca nu toti se lasa indrumati asa usor. Ai cele mai bune intentii si marea ta provocare va fi sa demonstrezi ca ai buna intentie.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top