Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop 4 octombrie 2015

Horoscop 4 octombrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele!

Horoscop 4 octombrie 2015 – Berbec

Esti cam obosit, parca impovarat de niste emotii care nu te reprezinta, pentru ca tu esti mai pozitiv din fire, dar acum te copleseste o stare psihica apasatoare. se vede ca s-au acumulat multe pe umerii tai si nu prea ai chef de nimic care sa te epuizeze odata in plus, de aceea ai prefera si pentru azi o mica vacanta, o ora mai mult de somn sau mai mult timp petrecut impreuna cu cei dragi. De apt, nici dragostea sau viata de familie nu merge mai usor, pentru ca si aici se resimt unele tensiuni care lasa urme in modul de a relationa cu acestia.

Horoscop 4 octombrie 2015 – Taur

Nu esti in apele tale, nici starea ta fizica nu e prea grozava, si nici anturajul nu e mai vesel ca sa-ti distraga atentia de la probleme. Nici vorba de optimism astazi, esti puternic influentat de compania nefasta in care ai nimerit. Daca faci echipa cu persoane bolnave, singure, nemultumite, depresive, fii sigur ca ceva din starea lor proasta se va transmite si la tine ca atare alege-ti cu mai multa exigenta anturajul. Nu doar despre probleme, boli sau lipsuri vrei sa auzi tu povesti astazi!

CITESTE SI: Previziuni karmice 28 septembrie – 4 octombrie. ENERGII NEMAINTALNITE pentru LEI!

CITESTE SI: Cumpenele tale in luna octombrie, in functie de zodie

Horoscop 4 octombrie 2015 – Gemeni

Ceva in interiorul tau iti spune sa pui punct aici unei actiuni care nu mai da semne ca ar merge intr-o directie buna. Desi, de ochii lumii sau pentru a face placere altora, tu continui sa mai pedalezi fara tragere de inima, totusi interesul tau a scazut demult pentru ceea ce ai fi putut obtine la capat. Acum acest capat pare din ce in ce mai indepartat si mai neinteresant, nu mai crezi ca e in beneficiul propriu, si pentru ca nu mai esti la fel de motivat, o lasi mai moale. Ar fi bine sa tii cont de sfatul pe care intuitia ti-l da subtil, si sa te opresti inainte de a fi prea tarziu sa mai spui stop.

Horoscop 4 octombrie 2015 – Rac

Ai in fata ta o persoana care iti ridica mari semne de intrebare in ceea ce priveste moralitatea si nu poti avea incredere in ea. Ai auzit lucruri ciudate despre acest om, ii cunosti istoricul nu tocmai pozitiv si esti tentat sa-l etichetezi in functie de ceea ce se aude despre el. Inainte de a-l judeca prea aspru si de a-i arunca in spate atribute care poate nici nu-l reprezinta, incearca sa-l cunosti mai bine. Poate nu mai e demult cel care era candva, poate s-a schimbat in bine, poate si-a reparat reputatia. Pune-te un pic in pielea sa, pentru ca vei resimti sagetile nedrepte ale lumii impotriva lui si ai sa-ti dai seama ca nu isi au rostul. Fii mai ingaduitor.

Horoscop 4 octombrie 2015 – Leu

Simti ca in jurul tau sunt oameni nesinceri, cu doua fete, si vrei sa stai departe de ei, ca nu cumva sa-ti creeze neplaceri. Intuitia iti atrage atentia asupra adevaratelor ganduri ale oamenilor din preajma ta ceea ce e un mare atu, deoarece vei reusi sa te izolezi mai bine in acele medii unde planeaza relele intentii, ipocrizia, prietenia falsa. Mai bine singur decat intr-o companie mincinoasa! Dar nu exagera totusi: avand impresia ca peste tot sunt numai inamici, ai putea tine la distanta si oameni care ar merita increderea ta, dar, din prudenta, le interzici si lor accesul catre tine.

Horoscop 4 octombrie 2015 – Fecioara

Lucruri care nu mai aduceau nimic nou in peisaj par dintr-o data sa dea semne de revigorare, infloresc sub ochii tai, renasc speranta in inima ta si esti incantat de perspectivele promitatoare care se vad la orizont. Depune pasiune chiar si in cele mai banale lucruri, nu pretinde doar evenimente iesite din comun, pentru ca bucurii poti primi si din directii complet neasteptate. Multumeste-te cu maruntisuri si acorda-le si lor atentie, fara a astepta doar evenimente sclipitoare. Monotonia poate fi si ea sursa de fericire!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top