Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

INTALNIRI AMUZANTE pentru BERBECI. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Berbecii au parte de o zi plina de umor. Inca de la prima ora a diminetii se vor intalni cu persoane care le ridica moralul. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta.

Sfatul zilei din 6 octombrie

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

E o atmosfera de bucurie in jurul tau de care te molipsesti imediat. Zambeste si simte-te fericit pentru ca astazi te vei intalni cu oameni care te vor face sa razi cu gura pana la urechi. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Inchei o afacere prospera azi, ceea ce este foarte bine. Partea proasta e ca nu stii sa cheltui ceea ce castigi sau ce obtii prin pur noroc. Fa-ti o lista cu prioritati si nu risca sa ramai fara bani. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu lasa pe maine ce poti face astazi. Acesta nu este un proverb banal ci unul care ti se potriveste foarte bine azi. Lasa lucrurile inutile deoparte si nu amana decizii pe care trebuie sa le pui in practica azi. Numarul norocos al zilei: 4.

CITESTE SI: Top 4 zodii care iti vor marca destinul in luna octombrie

CITESTE SI: Top 4 zodii afectate de schimbarile bruste de vreme

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te poti decide daca esti fericit sau trist azi. Faci tot posibilul sa te inconjori de lucruri frumoase, dar vezi mereu lipsurile si asta te deranjeaza. Nu mai cauta nod in papura si ia lucrurile bine din tot ce ti se intampla. Tu esti singurul care isi poate schimba starea de spirit. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Adauga lucruri noi la planul tau in ceea ce priveste cariera. Nu te sfii niciodata de la a veni cu idei proaspete. Angajeaza-te in proiectele care te atrag si asuma-ti responsabilitati. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Urca in masina si porneste la drum. Azi e o zi excelenta pentru a visa cu ochii deschisi la viitorul tau, incepand cu primul minut al calatoriei tale. Numarul norocos al zilei: 1.

Pagini: 1 2

2 Comments

2 Comments

  1. Elle

    2015-10-05T14:21:05+03:00 at 2015-10-05T14:21:05+03:00

    Nu se mai vede niciun articol! doar titlul….

    • Narcis Rosioru

      2015-10-06T14:05:41+03:00 at 2015-10-06T14:05:41+03:00

      Buna ziua! Puteti sa ne trimiteti un print screen cand se mai intampla asta? Va multumim!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top