Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

O persoana MISTERIOASA apare in calea VARSATORILOR! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

O persoana misterioasa isi face loc in sufletul Varsatorilor. Aceasta apare pe neasteptate. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Sfatul zilei din 7 octombrie:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nimeni nu te intrece azi la pledoarii, dar ai mare grija ce cuvinte folosesti. Esti tentat sa ironizezi, sa jignesti, iar asta nu ii face bine imaginii tale. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu porni nicio discutie despre politica azi. Risti sa iti pierzi prietenii daca esti foarte vehement in ceea ce spui. Uneori e bine sa ne pastram convingerile daca nu dorim sa ne stricam relatiile. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu e suficient sa fii mai bun in domeniul tau decat ceilalti. Asta nu va imbunatati cu nimic relatiile tale cu ceilalti. Fa-ti treaba bine si nu te mai lauda mereu cu rezultatele tale. Uneori sari calul, iar cei din jur se pot simti molestati. Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: Pe 8 octombrie, Venus intra in Fecioara: CRESTE POFTA SEXUALA si DORINTA DE CASATORIE pentru multe zodii

CITESTE SI: Top 4 zodii care iti vor marca destinul in luna octombrie

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

E timpul sa te bucuri de momentele relaxante dupa lungi perioade de furtuna. Realizeaza, pentru binele tau, ca cel mai bun mod de actionare este cel care implica responsabilitate, o doza de nebunie dar totul cu mult calm. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu mai spune ca poti rezolva orice problema deoarece oamenii vor avea asteptari prea mari de la tine. Recunoaste-ti limitele si incearca sa faci lucrurile inainte de a vorbi despre ele. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai toate sansele sa iei nota buna la scoala sau la locul de munca datorita pregatirii pe care o faci in fiecare zi pentru ca lucrurile sa iasa bine. Tine-o tot asa: informeaza-te inainte sa scoti ceva pe gura. Numarul norocos al zilei: 5.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top