Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Te-ai intrebat de ce ‘il doare capul’ in fiecare seara? 6 motive pentru care nu mai vrea sa faca sex cu tine

Barbatii invoca des durerile de cap atunci cand nu au chef de sex. Iata 6 motive pentru care nu este dispus sa doarma cu tine. Nu este vorba despre scuze facile!

Femeile cred ca barbatii se gandesc mereu la sex, insa exista situatii cand acestia chiar nu vor sa faca dragoste din diferite motive.

Unele dintre ele au o cauza psihologica, altele, in schimb, sunt rezultatul unor afectiuni pe care ori le ascund, ori nici nu stiu despre ele.

6 motive pentru care nu mai vrea sa faca sex cu tine:

1. SUFERA DE O BOALA CARE II BLOCHEAZA APETITUL SEXUAL

Multi barbati au diabet in faza usoara si nu stiu ca acesta este un motiv pentru care le piere pofta de nebunii. Excesul de zahar din sange paralizeaza orice dorinta sexuala, avertizeaza medicii.

2. MEDICAMENTELE

Barbatii nu au chef de petrecut noptile cu partenerele lor din cauza anumitor medicamente sau chiar suplimente proteice pe care le iau frecvent. Antidepresivele, de pilda, blocheaza dorinta sexuala a barbatului.

CITESTE SI: Depresia postnatala AFECTEAZA si barbatii! Atentie, taticilor!

CITESTE SI: 6 motive pentru care femeile NU MAI AU CHEF DE SEX. Barbatii TREBUIE SA STIE ASTA!

3. KILOGRAMELE IN PLUS

Daca iubitul tau are cateva kilograme in plus, conditia sa fizica il poate impiedica sa nu mai aiba erectie. Grasimea sta ca un obstacol in calea sexului. Organul sau genital nu mai este bine vascularizat deoarece circulatia sangelui este ingreunata de lipide.

4. PUR SI SIMPLU, NU MAI E ATRAS DE TINE

Nu este nevoie ca un barbat sa aiba pe altcineva daca nu mai vrea sa faca dragoste cu tine. Daca nu intretineti flacara pasiunii in relatia voastra, exista toate sansele ca acesta sa isi piara pofta de a te tine in brate in dormitor.

5. SE UITA LA FILME PENTRU ADULTI, PE ASCUNS

Barbatii se uita la filmele cu 3 x-uri in coada chiar daca au iubita ori sunt casatoriti, potrivit unui studiu american. Vizionarea unor astfel de filme le scade pofta de nebunii.

6. STRESUL

Cercetatorii britanici au descoperit ca barbatii nu mint atunci cand invoca stresul ca impediment pentru o partida de amor. Din cauza nervilor consumati la locul de munca, acestia se epuizeaza foarte repede si nu mai au chef practic nici macar de preludiu.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top