Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Uite ce BARFA spune fiecare zodie despre tine

Fiecare om iubeste sa barfeasca. Este ceva care se afla in genele noastre. Nu toata lumea are, insa, aceleasi curiozitati. Vezi ce barfa spune fiecare zodie despre tine.

Berbecii sunt foarte curiosi care este modul in care iti castigi existenta. Acesti nativi scotocesc toata ziua dupa finantele celorlalti.

Atunci cand nu afla adevarul, inventeaza tot felul de surse de venit, care mai de care mai interesante.

Taurilor le place sa se lege de ce spun altii. Acestia pluseaza foarte mult atunci cand ii spun cuiva o barfa.

Mai exact, daca tu ai zis ceva nepotrivit despre cineva, persoanele nascute in zodia Taur vor exagera si mai mult cele spuse de tine.

Gemenii sunt foarte incantati sa rada de aspectul fizic al celorlalti. Ei se considera perfecti, motiv pentru care isi permit sa critice fizicul altora.

CITESTE SI: HOROSCOPUL VENUSIAN: Ce spune PLANETA TENTATIILOR despre TINE

CITESTE SI: Top 4 zodii care te PACALESC la BANI

Racii isi barfesc prietenii atunci cand considera ca s-au distantat de ei. Prietenii acestor nativi regreta motivele pentru care Raci au fost nevoiti sa se razbune prin barfa.

Leilor le place sa asculte barfe mai mult decat sa susoteasca despre altii. Acesti nativi barfesc si ei despre absolut oricine pe absolut orice tema. Asta se intampla numai atunci cand se simt ignorati de catre ceilalti si vor sa se integreze in diferite grupuri.

Fecioarele sunt avide dupa barfa. Acestea sunt foarte curioase care este viata sentimentala a prietenilor apropiati, inventand de cele mai multe ori atunci cand nu au informatii.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top