Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Explozie de fericire pentru RACI! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Explozie de fericire pentru Raci! Azi e o zi minunata pentru acesti nativi din mai multe motive. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI DIN 8 OCTOMBRIE:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu le permite celorlalti sa te opreasca atunci cand ai ceva de spus. Daca argumentele tale sunt suficient de puternice si esti convins ca vrei sa le expui pentru ca ajuti ca situatia sa se rezolve mai usor, nu te opri! Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Familia te ajuta azi sa visezi departe din punct de vedere profesional. Este normal sa fie asa, insa nu iti pierde scepticismul ca sa nu te lovesti apoi cu capul de prag. Numarul norocos al zilei: 1.

CITESTE SI: Top 4 zodii care te judeca gresit aproape de fiecare data

CITESTE SI: Top 4 zodii care se nasc pentru a-i servi pe altii

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu te entuziasma pentru niste simple declaratii de dragoste. Nu iti face bine sa te imbeti cu apa rece. Daca nu vrei sa suferi dupa aceea, rezuma-te la ceea ce poti considera o realitate palpabila. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Vine un val de aer benefic pentru sanatatea ta psihica. Se naste o explozie de fericire si nu iti dai seama de unde. Nu iti pune intrebari prea multe si bucura-te de aceste momente unice. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Cauta adanc in sufletul tau si priveste lucrurile pozitiv. Nu tot ce faci este gresit, iar asta trebuie sa iti intre bine in cap. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Aprinde scanteia care s-a stins si aminteste-ti de clipele cu adevarat grele pe care le-ai trecut cu brio. Nu maio permite nimanui si nu lasa ca fericirea ta sa fie umbrita. Numarul norocos al zilei: 9.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top