Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Top 4 cazuri celebre si CONTROVERSATE de care s-a ocupat avocata Paula Iacob

Avocata Paula Iacob s-a stins din viata aseara, la varsta de 83 de ani. Viata avocatei a fost una extrem de controversata, mai ales datorita personajelor pe care le-a aparat de-a lungul vremii.

Top 4 cazuri celebre si controversate in acelasi timp pe care le-a aparat Paula Iacob:

1. L-A APARAT PE NICU CEAUSESCU

Paula Iacob a devenit celebra in anul 1989, atunci cand l-a aparat pe Nicu Ceausescu, fiul cel mic al familiei dictatorului. Avocatei i s-a facut mila de fiul lui Ceausescu, pe care l-a vazut stang singur si extrem de suparat la Directia de Cercetari Penale.

„Am stat de vorba cu Nicu, mi-am dat seama ca este departe de a fi un om rau si vreau sa va spun ca de cate ori vorbesc de el am o lacrima in coltul ochiului pentru ca nu trebuia sa moara atat de tanar”, a declarat avocata Paula Iacob cand era in viata.

Paula Iacob a fost constienta de antipatia pe care si-a atras-o pentru ca l-a aparat pe Nicu Ceausescu. Aceasta sustinea, pe de alta parte, ca pentru decizia de a-l apara pe fiul dictatorului a fost felicitata chiar de catre Corneliu Coposu.

CITESTE SI: Cauza mortii avocatei Paula Iacob

CITESTE SI: Totul despre viata avocatei Paula Iacob

2. L-A APARAT PE GEORGE BECALI

George Becali s-a enervat pe avocatii sai in procesul retrocedarii terenurilor si a contactat-o pe Paula Iacob, fiind singura avocata in care a avut incredere. Paula Iacob a lucrat cu Becali din anul 2013 cand Becali a rugat-o sa il ajute sa se inscrie la facultate.

„Ea facea o aparare sa sensibilizeze judecatorii. Mi-aduc aminte cand imi aducea parfum din parfumul ei, sa ma dau si eu cu parfum. Pe mine ma iubea cu adevarat. Ea oricat ar fi omul de rau, gaseste ceva bun si il apara cu ceva”, a explicat Becali la Romania TV.

3. L-A APARAT PE PROFESORUL DE LA JEAN MONNET CARE SE DADEA LA ELEVELE SALE

Paula Iacob a nascut controverse si in anul 2011. Aceasta l-a aparat in instanta pe profesorul Dan Visan, acuzat de pedofilie. Acesta preda la liceul Jean Monnet din Capitala si a fost acuzat de o eleva de viol. Paula Iacob nu a cerut multi bani pentru aceasta aparare.

A fost sensibilizata de acest caz dupa ce profesorul a fost supus unui linsaj mediatic. „Clientul meu si-a sustinut nevinovatia. El a declarat ca initiativa relatiilor sexuale i-a apartinut elevei. Nici vorba de viol”, l-a aparat celebra avocata. Profesorul a fost condamnat in anul 2013 la 3 ani cu suspendare.

4. A APARAT ANIMALELE LUI NUTU CAMATARU

Avocata s-a ocupat si de cel mai temut interlop, Nutu Camataru. Aceasta a lucrat pentru Ion Balint din 2013. S-a ocupat de animalele salbatice pe care le-a avut pe proprietatea sa, printre care ursi si lei. Paula Iacob le-a dus de mancare animalelor carne si miere.

Sursa foto: catavencii.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top