Connect with us

Revistateo.ro

kaki

Stiri

Kaki, FRUCTUL ZEILOR care te ajuta sa pierzi in greutate

Daca vrei sa slabesti apeleaza la acest fruct exotic cu putine calorii si multe beneficii. Partea cea mai buna este ca nu costa mult!

Fructul zeilor se gaseste in supermarketuri la pretul de 1-2 lei bucata, iar pentru aceasta dieta trebuie sa consumi intre 2 si 3 fructe pe zi, plus alte alimente care nu te vor costa foarte mult. Asa ca o dieta cu kaki e la indemana ta si este foarte eficienta.

Fructele de kaki sunt sarace in calorii, doar 70 la suta de grame si nu au aproape deloc grasimi. Partea buna e ca au multe fibre dietetice si contin zea-xanthin, un antioxidant excelent.

CITESTE SI: Pana la urma, cine are voie sa manance GLUTEN?

CITESTE SI: Reteta pe care si-o doreste orice salon cosmetic! FRUCTUL care combate GARANTAT caderea parului!

Kaki contine si catechine, cunoscute pentru calitatile lor impotriva infectiilor, inflamatiilor si hemoragiei. In plus, contin vitamina A, betacaroten, licopen, luteina – compusi care sunt protectori impotriva radicalilor liberi, deci protejeaza organismul de cancer.

De asemenea, fructul de kaki are un efect excelent anti-imbatranire.

„Fructul Zeilor” care se comercealizeaza se mai numeste si Sharon si este unul dintre soiurile de Kaki ce nu este astringent, nu are seminte si are un gust fin. Este un fruct dulce, putin zemos, fara o aroma pregnanta. Are marimea unei piersici medii, o pielita care protejeaza pulpa.

Daca vrei sa incepi o dieta cu kaki, invata intai cum sa alegi si cum sa cureti acest fruct al zeilor:

DIETA CU FRUCTE KAKI:

MIC DEJUN

Un fruct kaki, o cafea sau un ceai, o felie de paine cu branza si ardei gras sau rosie. Poti sa mai consumi cereale cu lapte sau iaurt.

PRANZ

Supa crema de legume / piept de pui la gratar / salata de ton / salata de cruditati cu avocado. Alege una dintre variante, iar la desert consuma un fruct kaki.

CINA

Mananca un peste slab, putina branza de vaci sau o salata cu rucola, salata verde, ceapa si o mana de nuci. Asociaza Kaki la aceste feluri de mancare.

Ca gustari poti sa mananci un iaurt sau o mana de migdale.

Tine aceasta dieta timp de o saptamana si vei slabi vazand cu ochii! Apoi, continua sa consumi fructul kaki pentru efectele benefice!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top