Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

9 medalii pentru Romania! Ce performanta au obtinut sportivele noastre

Avem campioane! Romancele ies in evidenta in sportul international. Sportivele noastre au cucerit nu mai putin de 9 medalii la Campionatele Europene de haltere pentru juniori si tineret la Klaipeda (Lituania), scrie Agerpres.

Performanta a fost obtinuta ieri, astfel: Junioara Florina Sorina Hulapn a obtinut doua medalii de aur si una de argint la categoria 69 de kilograme.

Hulpan s-a remarcat la aurul smuls cu 100 de kg, eliminand-o din schema pe britanica Rebekah Tiler (94 kg). Tot Hulpan a eliminat-o si pe rusoaica Ani Sargsian, 93 kg, la aruncat.

La aruncat, romanca a luat medalia de bronz, cu 122 de kg, aurul fiind adjudecat de Tiler, cu 125 de kg. La categoria Under 23, Romania a urcat cu doua sportive pe podium, mai exact cu Mariana Dumitrache si Bianca Ionita.

Ionita a cucerit bronzul la smuls, cu 83 de kg, argintul la aruncat, cu 189 de kg, iar la total a luat tot argint, cu 192 de kg. Mariana Dumitrache a luat argintul la smuls, cu 83 de kg, bronzul la aruncat, cu 103 kg si tot bronz la total, cu 186 de kg.

Romania a iesit cu un bilant pozitiv de la Campionatele Europene de Haltere pentru juniori si tineret.

CITESTE SI: Jocul care a innebunit milioane de oameni se transforma in film. Vezi trailerul inedit!

CITESTE SI: Elevii români olimpici la știință, MEDALIAȚI în Argentina

Pe langa premiile amintite mai sus, se adauga si o medalie de aur (smuls) si una de argint (total), obtinute de Doru Ilie Stoian (juniori, categoria 77 kg) plus alte doua medalii de bronz luate de Loredana Heghis la aruncat si total (limitele categoriei 58 de kg Under-23).

Astfel ca, bilantul total este pana acum de 3 medalii de aur, 5 de argint si 5 de bronz.

Sursa foto:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top