Connect with us

Revistateo.ro

detoxifiere

Stiri

3 meniuri pentru detoxifiere atat de DELICIOASE, incat nu le vei rezista!

Cine a zis ca detoxifierea trebuie sa fie un chin? Anumite preparate destinate curatarii organismului sunt atat de gustoase, incat nici nu simti ca tii o dieta. Vezi ce meniuri iti propunem!

MENIUL 1

MIC DEJUN

Este foarte important ca micul dejun sa fie hranitor si energizant: alege afine, amestecate cu ovaz cu lapte.

PRANZ

Pui marinat in zeama de lamaie si rozmarin, rumenit pe gratar si servit alaturi de orez brun fiert si un avocado pe post de salata.

CINA

Salata de detoxifiere: broccoli crud, conopida cruda, morcovi, seminte de floarea soarelui si o mana de fructe goji sau nuci.

CITESTE SI: Cum te ajuta FIBRELE in dieta de detoxifiere?

CITESTE SI: Detoxifiere pentru PLAMANI. Dureaza doar 4 zile!

MENIUL 2

MIC DEJUN

Clatite americane cu banane – nu ai nevoie de oua sau faina, ci de doua banane, doua oua, un mar ras, cateva nuci macinate. Amesteca toate ingredientele si coacele pe o tigaie antiaderenta sau chiar in cuptor.

PRANZ

Coace 3 cartofi in cuptor, inveliti cu sare, pregateste o garnitura simpla: pregateste o pasta guacamole din avocado, o rosie, ardei iute si o ceapa mica. Serveste cu zeama de lamaie.

CINA

Foloseste o lipie pe care o ungi cu o lingura de iaurt grecesc, o presari cu branza feta, pune 100 de grame de pui pe gratar, taiat feliute, putin avocado, zeama de lamaie, patrunjel si castraveti proaspeti. Poti sa presari sare, piper si chili. Ruleaza si mananca cu pofta, caci nu te ingrasa.

MENIUL 3

MIC DEJUN

Foloseste oua, faina de orez, miere, seminte de in si afine pentru a face briose delicioase la cuptor. Perfecte la micul dejun.

PRANZ

Fa o supa de pui cu telina, morcov si serveste-o cu usturoi. E perfecta pentru a-ti curata organismul, plus ca tine departe raceala.

CINA

Pune pe gratar 200 de grame de piept de pui si condimenteaza cu sare, piper, putin chili, cimbru si … scortisoara. E neobisnuita combinatia, dar e delicioasa si, mai important, e buna pentru detoxifiere. Serveste cu salata verde.

Ce zici, urmezi si tu o cura de detoxifiere atat de delicioasa?

Sursa foto: SHUTTERSTOCK

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top