Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Fereste-ti animalele de companie de capuse

A venit caldura si micii nostri prieteni sunt tot mai dornici sa iasa din casa. Este bine sa stiti ca trebuie sa va protejati animelele de purici si capuse, care in aceasta perioada au impanzit parcurile din toate orasele.

In cazul in care un catel este muscat de o capusa, riscati sa aveti probleme grave si acesta si boala pe care aceasta insecta o transmite este in cele mai multe cazuri mortala.

In comert exista extrem de multe produse speciale, care va apara cateii de capuse si purici. Unul dintre acestea este (), care costa in jur de 30 de lei si protejeaza pe un termen indelugat animalele voastre. Poate fi folosit atat pentru catei, cat si pentru pisici. In momentul in care il cumparati, alegeti produsul in functie de greutatea animalului detinut.

Daca animalul tau de companie este muscat de o capusa trebuie sa-l duceti de urgenta la medicul veterinar si sa nu incercati sa o scoateti voi acasa, riscul ca partea frontala a acesteia sa ramana in pielea catelului este mare si in scurt timp acesta se imbolnaveste de Babesioza, tratamentul este extrem de costisitor, iar sansele ca animalul sa supravietuiasca sunt mici. Statistic 3 catei din 5 mor din cauza acestei boli. Protejeaza-l acum cu produse speciale impotriva capuselor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top