Connect with us

Revistateo.ro

luna

Stiri

Luna ajunge la apogeu pe 11 octombrie. Ce inseamna pentru zodia ta?

Pe 11 octombrie la 15:17, Luna ajunge la apogeu, adica este la cel mai indepartat punct fata de Pamant – 406389 km.

Faptul ca Luna ajunge la apogeu are o mare influenta asupra fiecarei zodii, insa pentru unele este negativa, iar pentru altele e pozitiva. In aceasta zi, vor suferi nativii din zodiile care sunt sub protectia acestui astru. In schimb, va urma o perioada buna pentru cei care, in mod normal, Luna are o influenta nefasta. Vezi ce fel influenteaza Luna la apogeu zodia ta!

CITESTE SI: Ce personalitate ai în HOROSCOPUL MAYAȘILOR și cât noroc îți aduce zodia ta mexicană

CITESTE SI: Horoscop 2015 de SFARSIT DE AN. Vezi ce iti rezerva lunile octombrie, noiembrie si decembrie, in functie de zodie!

ZODII PENTRU CARE LUNA LA APOGEU ESTE BENEFICA

SAGETATOR

Pe langa faptul ca scapi de influenta Lunii, ai noroc si de o conjuncte favorabila intre Venus, Marte si Jupiter. Acest plan astral iti va aduce inspiratie, asa ca vei lua decizii ce iti vor influenta viitorul in bine. Totodata, este o perioada in care oamenii isi vor arata adevarata fata, asa ca fii atent la prietenii falsi.

BERBEC

Desi Berbecul nu este afectat, in mod obisnuit, de Luna, de aceasta data, indepartarea astrului va aduce o perioada buna din punct de vedere al starii de sanatate. Este, deci, o perioada buna sa te apuci de sport!

GEMENI

Gemenii se vor vedea fata in fata cu o noua relatie de care nu vor mai fugi, asa cum fac de obicei. Daca te-ai nascut in aceasta zodie, profita de momentele frumoase, caci s-ar putea sa duca spre o mare dragoste.

LEU

Vei avea parte de castiguri financiare si de anumite beneficii la locul de munca. Ai grija ca s-ar putea sa ai colegi care sa se impotriveasca, insa tu trebuie sa tii capul sus!

FECIOARA

Banii vor fi o prioritate pentru tine, iar astrele te sustin si vei avea parte de incasari serioase. Poti sa pornesti o noua colaborare pe plan profesional.

ZODII PENTRU CARE LUNA LA APOGEU ESTE NEFASTA

RAC

Racul va porni pe un nou drum, indemnat de Luna aflata la apogeu. Acest lucru inseamna ca va dori sa avanseze in cariera sau sa isi continue studiile. Daca esti Rac, vei lasa putin viata personala la o parte, din dorinta de a-ti face un renume. Iar Luna te sustine!

SCORPION

Fara protectia Lunii, starea ta de sanatatea se va deteriora. Imediat dupa 11 octombrie vei observa ca te simti rau, mai ales pe plan psihic. Faptul ca vei fi mai nervos iti va afecta si relatiile cu cei din jur, asa ca ai grija!

CAPRICORN

Daca nu mai este sub ocrotirea Lunii, Capricornul va fi privit cu alti ochi de catre ceilalti. Asa ca, daca esti nativ al acestei zodii, ai grija sa dai o impresie buna si sa socializezi mai mult. E o perioada benefica pentru calatorii.

VARSATOR

Luna la apogeu iti va strica planurile. Daca aveai anumite asteptari in aceasta perioada, mai bine uita-le, caci fenomenul astronomic va avea o influenta negativa asupra ta. Totusi, ai noroc la bani, asa ca profita de oportunitati.

PESTI

Pe tine, Luna la apogeu te afecteaza la buzunar. Chiar daca, pe 11 octombrie vei primi o oportunitate cum nu ai visat sau vei semna un contract banos, ai grija sa nu fii pacalit! Asa ca mare atentie la intelegerile pe care le faci!

BALANTA

Vei avea parte de probleme in zona intestinelor, asa ca incearca sa iti schimbi dieta. Cel mai bine, in aceasta perioada, ar fi sa te feresti de polemici si discutii in contradictoriu.

TAUR

Luna la apogeu are o mare influenta asupra Taurului, pe care il indeamna sa se orienteze spre viata de familie. Daca esti nascut in aceasta zodie, data de 11 octombrie va marca un nou inceput, fie pe plan profesional, fie in cel al caminului. Vei lasa la o parte nemultumirile si vei invata sa privesti cu optimism spre viitor.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top