Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Uranus se apropie de Pamant! Uite ce va pati fiecare zodie!

Pe 12 octombrie 2015, Uranus va fi in cel mai apropiat punct fata de Pamant. Planeta verde-albastruie va intra in opozitie la ora 5 dimineata. Vestile nu sunt tocmai placute pentru semnele zodiacale.

Planeta Uranus guverneaza Varsatorul. Aceasta planeta se ocupa de spiritul critic, nonconformism, dorinta de schimbare, stimuleaza inventivitatea si imaginatia, duce la nasterea anarhismului, a revoltei, a indraznelii, a nebuniei, a dezordinii dar si a libertatii.

Cea mai afectata zodie (pozitiv) de Uranus in opozitie va fi Varsatorul. Acest semn zodiacal se desprinde de toate lanturile care l-au legat si nu i-au permis sa fie liber.

Va reusi sa paseasca cu pasi mari si fermi in viata, uitand de toate problemele, dorin sa faca schimbarea mult visata.

Un alt semn zodiacal afectat destul de puternic de planeta Uranus va fi Balanta. Acest nativ va avea de trecut obstacole destul de mari, insa va fi suficient de eficient incat sa nu se deprime.

Fecioara nu va ingadui ca nimeni si nimic sa le mai umbreasca fericirea. A suferit prea mult in ultima vreme, iar frustrarile acumulate pana acum nu mai pot fi tinute sub mantia disperarii.

CITESTE SI: Previziuni karmice pentru 12- 18 octombrie 2015: Varsatorii si Leii se REDESCOPERA!

CITESTE SI: Horoscopul CULORILOR: care este nuanta care iti INFLUENTEAZA viata, in functie de zodie?

Fecioara va izbucni ca un vulcan si ii va surprinde pe toti cu luciditatea si capacitatea sa de a vedea lucrurile si din punct de vedere emotional.

Gemenii nu vor avea nicio problema sentimentala mare in perioada ce vine, dar Uranus nu le va fi deloc de ajutor din punct de vedere financiar mai ales intre 13 si 15 octombrie.

Prin clipe dificile la locul de munca vor trece Berbecii, Sagetatorii, Capricornii, Leii si Scorpionii.

Nu se aliniaza planetele pentru ei in perioada ce vine. Trebuie remarcat totusi ca eforturile pe care le vor face vor fi mai mari decat de obicei.

Taurii si Pestii vor fi supusi unor teste sentimentale. Partenerii acestor semne zodiacale vor cere raspunsuri la niste intrebari pe care le pun de ceva vreme.

Pestii se vor prezenta ceva mai bine la testul amorului, iar Taurii se vor ascunde dupa cires. Racii se vor simti in largul lor de acum incolo, iar asta ii va ajuta sa fie si mai performanti la locul de munca.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top