Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Fecioarele isi pun singure piedici in cale! Citeste sfatul zilei din 12 octombrie pentru zodia ta!

Fecioarele isi pun singure piedici in cale. Gandurile pesimiste nu le mai dau pace si astazi simt ca vor claca. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI DIN 12 OCTOMBRIE

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Dar din dar se face rau. Vei ajunge la aceasta concluzie astazi deoarece te vei simti foarte bine cand ii vei ajuta pe ceilalti. Tine-o pe linia asta pentru linistea ta sufleteasca. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu te ruga de cei din jurul tau prea mult daca ei nu vor sa iasa cu tine in oras. Te poti distra si singur, la o adica. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Esti cu un picior in lumea veseliei si cu celalalt te scalzi in lacul tristetii. Trebuie sa pastrezi echilibrul acesta toata ziua. La un moment dat nu vei mai suporta. Recunoaste-ti greselile si mergi mai departe. Numarul norocos al zilei: 8.

CITESTE SI: Top 4 zodii care te judeca gresit aproape de fiecare data

CITESTE SI: Top 5 zodii care isi intalnesc MAREA DRAGOSTE in luna OCTOMBRIE

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Prezinta-ti dorintele intr-un mod in care sa nu pari exagerat de visator. Foloseste-ti latura rationala si gaseste cele mai bune argumente pentru a-i convinge pe ceilalti ca ai dreptate. Numarul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Te arunci in gura lupului inutil. Aventura nu inseamna orice indrazneala riscanta pentru tine si sanatatea ta, asa ca potoleste-te. Numarul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Iti faci rau singur. Simti ca ceilalti te barfesc si rad de tine, ceea ce poate fi foarte adevarat. Intuitia ta nu da gres niciodata. Cu toate acestea, capul sus si mergi mai departe. Nu iti mai face rau cu ipoteze chiar daca ele ar avea un sambure de adevar. Numarul norocos al zilei: 17.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top