Connect with us

Revistateo.ro

A renuntat la zahar si alcool o luna de zile. Cum s-a transformat acest tanar dupa experiment

Stiri

A renuntat la zahar si alcool timp de o luna. Ce s-a intamplat cu el dupa aceea te va lasa uimit

Zaharul si alcoolul sunt doua produse extrem de nocive pentru organismul nostru si acest lucru il stia si un tanar olandez care a pus la cale un experiment special

Sacha Harland este de meserie regizor si ca fiecare dintre noi duce o viata extrem de agitata, in timpul saptamanii munceste din greu pentru a se intretine, iar in weekenduri incearca sa se relaxeze cu prietenii si inevitabil ajunge sa consume alcool.

Auzind tot mai des despre efectele negative ale acestui mod de viata, Sacha Harland a hotarat sa porneasca un experiment special. A renuntat la bauturile carbogazoase, pline de zahar si la bauturile alcoolice si a hotarat ca timp de o luna sa nu se mai atinga de acestea.

Experimentul a inceput greu, iar in primele zile ale testului tanarul se simtea ca un consumator de droguri care intra in sevraj. Medicii l-au monitorizat atent, iar testele realizate au fost suprinzatoare.

La doar cateva zile de la pornirea experimentului, starea de sanatate a tanarului regizor s-a imbunatatit substantial, iar analizele sale aratau din ce in ce mai bine.

Sacha a crezut initial ca medicii ii spun asta doar ca sa-l incurajeze, dar a fost socat intr-o dimineata cand s-a trezit plin de energie si extrem de odihnit, iar atunci a fost ziua care l-a convins ca noul sau stil de viata l-a facut mai puternic.

Experimentul a fost filmat si postat pe Youtube, iar declaratiile sale ne dau mult de gandit. Voi cat de des consumat alcool sau produse ce contin zahar?

3 Comments

3 Comments

  1. ana

    2015-10-12T01:12:48+03:00 at 2015-10-12T01:12:48+03:00

    tanarul nu este danez , ci olandez …

  2. Alexandru Mariutan

    2015-10-12T18:39:46+03:00 at 2015-10-12T18:39:46+03:00

    Pot confirma, pe langă cele două produse eu am renunțat la pâine și am redus și alte hidrocarburi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top