Connect with us

Revistateo.ro

dragoste

Un sexolog de 100 de ani iti ofera cele mai interesante sfaturi pentru dormitor

Shirley Zussman este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati sexologi din toata lumea. Femeia in varsta de 100 de ani a strans suficienta experienta incat sa le vina in ajutor astazi tuturor cuplurilor.

Shirley Zussman este sexolog din anul 1966. Aceasta a fost invitata impreuna cu sotul ei la un curs despre sexualitate si probleme de sanatate ce apar in urma unui contact sexual. Zussman sustine ca sexul modern nu este atat de captivant ca sexul de pe vremuri.

„In ziua de azi, conexiunea fizica este tot mai redusa, oamenii se ating mult mai putin ca inainte. Cuplurile isi vorbesc mai putin, se ating mai putin si se privesc mai putin.

Pe vremuri, oamenii se bucurau mai mult pur si simplu sa priveasca persoana iubita”, spune Zussman la 100 de ani.

Zussman povesteste ca a stat de vorba cu foarte multe paciente care se plangeau ca nu aveau orgasm. Multe dintre ele habar nu aveau ce e orgasmul.

CITESTE SI: 10 tipuri de orgasm pe care merită să le experimentezi

CITESTE SI: Un sexolog răspunde la cele mai incomode 10 întrebări

Sexologul sustine ca le-a indrumat sa se autodescopere pentru a avea o viata sexuala implinita: „Pe atunci, le recomandam sa invete mai bine cine sunt, din punct de vedere sexual, le incurajam sa se masturbeze, ceea ce era o idee revolutionara la acel moment”.

Celebrul sexolog le indeamna pe femei sa comunice cu partenerul daca doresc sa nu se trezeasca cu frustrari din punct de vedere sexual. Zussman remarca o lipsa a dorintei la cuplurile moderne. „Trebuie sa iti pui in ordine prioritatile si sa decizi ce este important pentru tine si ce te face sa te simti bine.

Apoi nu trebuie sa uiti sa te intrebi ce-l face pe partenerul tau sa se simta bine. Cuplurile trebuie sa stabileasca o legatura care sa-i satisfaca pe amandoi si toti oamenii au nevoia asta de a fi aproape de cineva cu adevarat”, adauga sexologul.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top