Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum trebuie sa pozezi ca sa nu rada prietenele de tine pe Facebook

Selfie-urile au devenit un must have pentru fiecare dintre noi. Femeile sunt campioane la facut selfie, potrivit unui studiu american recent.

Profitand de aceasta informatie, iti spunem ce cred psihologii despre cum ar trebui sa pozezi pentru Facebook ca sa nu rada prietenele de tine cand isi actualizeaza pagina.

REGULI DE POZAT PENTRU RETELELE DE SOCIALIZARE:

1. NICIODATA IN LENJERIE INTIMA

Daca nu vrei sa atragi criticile prietenelor tale sau sa devii barfa grupuletului tau de distractii, evita sa iti expui fesele sau fundul in vazul tuturor. Daca tot te-ai gandit sa te expui, alege o varianta artistica.

Joaca-te cu lumina daca nu rezisti sa nu iti arati formele si profita de umbre. Programele de editare foto te pot ajuta in acest sens, asta numai daca nu ai un aparat performant care sa puna in aplicare toate setarile necesare.

CITESTE SI: Gata cu florile! Vezi cum impresioneaza barbatii in era Facebook! Ce parere ai?

CITESTE SI: Shimbare URIASA la Facebook. Uite ce iti poti pune in locul POZEI DE PROFIL

2. NU IGNORA ANSAMBLUL

Iti faci un selfie la Babele? Vrei sa se vada peisajul? Indeparteaza-te de camera sau pozitioneaza-te in partea stanga sau dreapta a peisajului.

Este putin ridicol sa pui pe Facebook o poza in care te lauzi ca te afli intr-un loc superb de pe planeta, iar peisajul sa fie acoperit de capul tau.

3. AI GRIJA CU LUMINA!

Niciodata sa nu stai cu spatele la sursa de lumina din incaperea in care te afli, sau, si mai rau, la soare. Cele mai frumoase fotografii se fac la rasarit si la apus de soare. Apusul castiga de fiecare data.

4. NU TE POZA CAND LUMINA CADE PERPENDICULAR

Atunci cand te pozitionezi sub o sursa de lumina puternica, care cade perpendicular, fotografia iti va scoate in evidenta toate liniile fetei pe care vrei sa le ascunzi prin machiaj.

5. NU STA RIGID LA APARAT

Daca stai cu mainile lipite de corp si pari inflexibila, poza ta va iesi dezastruos. Cauta o pozitie corporala care sa te defineasca cel mai bine, mai ales daca vrei s-o postezi si pe retelele de socializare.

6. NU TE LASA PE SPATE CAND APESI PE BUTON

Efectul va fi unul neplacut. Iti va scoate in evidenta nasul si barbia foarte mult si chiar nimeni nu este curios sa iti vada narile.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top