Connect with us

Revistateo.ro

smoothie

Stiri

Cel mai bun SMOOTHIE pentru o detoxifiere ca la carte!

Poti sa faci o detoxifiere ca la carte intr-o singura zi, cu un smoothie delicios! Vezi cum se prepara si ce contine!

Daca vrei sa ai o stare de bine si sa ai organismul purificat, este bine ca, o data pe saptamana, sa bei acest smoothie pentru detoxifiere. In acea zi, vei manca doar fructe si vei consuma aceasta bautura care iti ofera energie si te curata pe interior.

Alege o zi in care sa renunti la toate tentatiile si sa mananci doar fructe proaspete. Apoi, prepara un smoothie detoxifiant dupa urmatoarea reteta:

CITESTE SI: DE CE sa tii o cura de DETOXIFIERE si care sunt TRUCURILE la care sa apelezi

Iata cate retete WOW poti sa faci cu un simplu BLENDER? 10 IDEI SANATOASE!

INGREDIENTE

1 cana de varza tocata marunt
1 mar verde
1 banana
1 legatura de patrunjel

Foloseste un blender pentru a obtine un smoothie din aceste ingrediente – subtiaza cu putina apa daca este prea gros. Vei avea o bautura consistenta, care iti va inlocui mesele principale ale zilei si va fi un excelent detoxifiant.

Acest tip de detoxifiere naturala va alunga toate substantele nocive pe care le-ai adus organismului tau in timpul saptamanii, te energizeaza, dar fara a afecta in vreun fel functionarea normala a corpului.

Daca iti aloci o zi pe saptamana pentru detoxifiere te vei plictisi la un moment dat de acest smoothie, asa ca poti sa folosesti mai multe idei de bauturi facute la blender. De exemplu, poti combina banane cu portocale, zeama de lamaie si ghimbir. Poti sa faci un smoothie delicios cu mar, avocado, sfecla si busuioc sau poti sa incerci sa amesteci o banana cu pere si pudra de roscove, pentru a-ti alunga pofta de dulce. O combinatie ideala de toamna este intre dovleac copt, scortisoara si mar.

Tu ce zici de aceasta detoxifiere?

If the mixture is too thick, add a little more water.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top