Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Sagetatorii se intalnesc cu o persoana care le va schimba starea de spirit! Citeste sfatul zilei de 17 octombrie pentru zodia ta!

Sagetatorii intalnesc o persoana care le va schimba perspectiva despre viata. Cu multa atentie si mult curaj in ceea ce vor sa faca vor depasi toate obstacolele! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te intrista daca visele tale nu se indeplinesc chiar acum. Trebuie sa ai foarte multa rabdare. Ai incredere in surprizele pe care ti le rezerva destinul. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu accepta cadouri de la persoane care nu reprezinta ceva important in viata ta. Unii oameni au interese ascunse cand vor sa se imprieteneasca cu tine. Numarul norocos al zilei: 12.

CITESTE SI: Horoscopul chinezesc pentru FINAL DE AN. Ce vesti bune primesc zodiile in luna decembrie

CITESTE SI: Horoscopul CULORILOR: care este nuanta care iti INFLUENTEAZA viata, in functie de zodie?

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Continua pe linia pe care ai pornit de dimineata. Bifeaza tot ce trebuie sa faci azi si tine-te de munca. Nu te lasa manipulat de vitrine si flash-uri, totul este marketing! Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Te incearca un puternic sentiment de inadaptare. Vrei sa intri in gratiile unei persoane si nu ai nici macar o idee cum se face asta. Daca persoana respectiva nu te merita, abandoneaza ideea de a te face placut. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Arunca logica, lasa ratiunea in sertar pentru ca azi trebuie sa iti folosesti inima, sentimentele, placerile care nu tin cont de niciun calcul matematic sau de filozofii pragmatice. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai nevoie de o pauza de la tot ce te inconjoara. Stai si mediteaza, vezi unde gresesti si iesi apoi in lume cu lectiile bine invatate. Numarul norocos al zilei: 8.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top