Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

TOP 10 FILME DE VAZUT VINERI SEARA

Vremea de afara ne tine in casa si ce motiv mai bun avem decat sa ne uitam la un film? Iata un top 10 al celor mai bune filme de vazut vineri seara.

10. The Bodyguard ( 1992 )

Cu Whitney Huston si Kevin Costner

Care ar fi fost sansele ca o cantareata sa se indragosteasca de bodyguard-ul ei? Mari am spune noi uitandu-ne la nebunia lumii mondene. Dar daca ar fi sansele ca aceasta sa devina o frumoasa poveste de dragoste? Daca nu ar fi nu s-ar mai povesti…
Cu Kevin Costner si Whitney Houston in rolurile principale si avand o coloana sonora de exceptie (inclusiv hit-urile semnate Whitney Houston „I will always love you” si I have nothing”), filmul The Bodyguard are totul: suspans, fiori, dragoste, pasiune, pericol plus jocul actoricesc de exceptie al celor doua staruri. In spectaculosul ei debut, Houston o interpreteaza pe Rachel Marron, o stea a muzicii si a filmului, aflata la apogeul carierei sale, a carei viata este in pericol din cauza unui fan.

9. When in Rome ( 2010 )

Cu Kristen Bell si Josh Duhamel

Atunci cand pleaca la Roma pentru a participa la casatoria spontana a surorii sale mai mici, Beth fura un pumn de monede aruncate de catre turisti si localnici in celebra Fontana di Trevi si incepe sa fie asaltata de o armata de curtezani, care o urmeaza pana la New York. Dar vai, Beth se indragosteste de Nick, despre care crede, in mod eronat, ca si acesta s-a indragostit de ea din cauza monedei pe care el a aruncat-o in fantana. O comedie usoara, perfecta pentru o dupa amiaza de duminica.

8. Who’s afraid of Virginia Wolf ( 1966 )

Cu Elizabeth Taylor si Richard Burton

Celebrii actori, Elizabeth Taylor si Richard Burton, interpreteaza rolurile lui Martha si George, formand perechea ideala in primul film care a adus pe marele ecrane mistuitoarea nuvela a lui Edward Albee, Cui i-e frica de Virginia Woolf ? Cu acest rol, Elizabeth Taylor a castigat cel de-al doilea Premiu Oscar, premiul criticilor de film din New York si alte distinctii.
Veti avea parte de scene memorabile si actori celebri, intr-un film castigator a cinci Premii Oscar. Stiai ca Elizabeth Tylor si Richard Burton au fost casatoriti, nu? Chiar de doua ori! Prima oara intre 1964-1974 si apoi 1975-1976.

7. Casablanca ( 1942 )

Cu Humphrey Bogart si Ingrid Bergman

„I fell in love with you watching Casablanca”, spune melodia. Casablanca este, de fapt, un oras in care intri usor, dar pe care iti este foarte greu sa il parasesti, mai ales daca figurezi pe lista nazistilor, ca fiind un om periculos. Primul pe lista este seful Rezistentei Cehe, Victor Laszlo (Paul Henreid), a carui singura speranta este Rick Blaine (Humphrey Bogart). Acesta este inca indragostit de fosta lui iubita, Ilsa (Ingrid Bergman), actualmente sotia lui Victor. De aceea, cand Ilsa se ofera pe ea insasi in schimbul iesirii in siguranta a lui Laszlo din tara, Rick trebuie sa decida ce este mai important: fericirea lui sau viata unui om care depinde de el….

Castigator a 3 premii Oscar, inclusiv pentru „Cel mai bun film”, „Casablanca” este cel mai cunoscut si mai indragit film al tuturor timpurilor.

6. The Blind Side ( 2009 )

Cu Sandra Bullock si Tim McGraw

Michael Oher este un adolescent afro-american, analfabet, si supraponderal, din Memphis, provenit dintr-o familie cu 13 copii in care tatal a fost ucis, iar mama este dependenta de droguri, care a fost plasat de 6 ori in familii adoptive si a fugit de fiecare data pentru a duce o existenta dificila si periculoasa pe strazi. Norocul baiatului se schimba atunci cand este adoptat de catre sotii Leigh Anne si Sean Touhy, care ii ofera un camin stabil si o educatie corespunzatoare, inscriindu-l la un colegiu la care obtine o bursa sportiva. Indrumat de catre noii parinti, Michael Oher dobandeste incredere in fortele proprii si este capabil sa isi valorifice potentialul, agilitatea, viteza, constiinciozitatea si puterea de care da dovada, impunandu-l in atentia multor antrenori de fotbal de la colegiu. In cele din urma, tanarul de culoare este selectat in echipa Baltimore Ravens si are sansa de a juca in campionatul american de fotbal profesionist.

Pentru acest film, Sandra Bullock a castigat in 2010 premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal.

5. The Princess and the frog ( 2009 )

Cu Anika Noni Rose, Bruno Campos si Keith David

The Princess and the Frog este un muzical si un film de familie ce consemneaza reintoarcerea la animatiile traditionale in format 2D, starnind deja o vie controversa legata de faptul ca eroina principala este prima printesa de culoare din istoria bogata a desenelor animate marca Walt Disney.

Povestea o are in centru pe Tiana, o tanara si frumoasa printesa de origine afro-americana in varsta de 19 ani, care locuieste impreuna cu mama sa Eudora in luxosul Cartier Francez din New Orleans in timpul asa-zisei Epoci a Jazz-ului. Bazat pe clasicul basm al printului transformat in broasca de catre un vrajitor rauvoitor, care redevine om dupa ce este sarutat de aleasa inimii lui, filmul de fata constituie una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste din toate timpurile…

4. Everybody’s fine ( 2009 )

Cu Robert De Niro, Drew Barrymore si Kate Beckinsale

Remake al filmului italian „Stanno tutti bene” din anul 1990, Everybody’s Fine urmareste experientele bulversante ale unui barbat vaduv pe nume Frank Goode, care descopera cu stupoare ca sotia decedata era singura conexiune pe care o avea cu cei patru copii instrainati si ca el nu stie prea multe amanunte despre modul in care acestia isi castiga traiul de zi cu zi. Frank decide astfel sa calatoreasca cu autobuzul si cu trenul de-a curmezisul Statelor Unite ale Americii, de la New York pana in Las Vegas, cu scopul de a se reuni cu fiecare dintre fiii si fiicele sale si a observa cu ochii lui daca vestile ce razbat pana la el corespund adevarului sau nu sunt altceva decat minciuni pe care i le-au spus copiii pentru a-i lasa impresia ca se descurca foarte bine pe cont propriu. In timpul acestei calatorii inopinate prin tara, Frank descopera ca existentele lui David, Rosie, Amy si Robert sunt departe de perfectiune si ca fiecare dintre ei se confrunta cu probleme majore, care i-au impins pe marginea unei prapastii de disperare.

3. Pirates of the Caribbean: At World’s End ( 2007 )

Cu Johnny Depp, Keira Knighley si Orlando Bloom

Will Turner (ORLANDO BLOOM), Elizabeth Swann (KEIRA KNIGHTLEY) si Capitanul Barbossa (GEOFFREY RUSH) pornesc o serie de cautari disperate, pentru a-i aduna pe cei Noua Lorzi din Consiliul Fratilor, singura lor speranta de a-i infrange pe Beckett, „Olandezul Zburator” si Armada sa. Dar unul dintre Lorzi lipseste – Capitanul Jack Sparrow (JOHNNY DEPP), fie cel mai bun, fie cel mai rau pirat al tuturor timpurilor, care a ramas prizonier in Lumea lui Davy Jones.

2. The Lake House ( 2006 )

Cu Sandra Bullock si Keanu Reeves

Totul incepe cand Kate hotaraste sa se mute din casa sa cu vedere spre lac si lasa scris un bilet pentru urmatorul locatar, arhitectul Alex Wyler. Curand, cei doi incep sa corespondeze. Din acel moment, isi dau seama ca sunt facuti unul pentru celalalt. Incredibila poveste de dragoste a unor oameni care nu s-au intalnit niciodata din simplul fapt ca… traiesc in lumi paralele. Un mic mister ce trebuie elucidat de cei doi inainte de a ajunge sa se sincronizeze pentru a se intalni.

1. Something’s gotta give ( 2003 )

Cu Jack Nicholson, Diane Keaton si Keanu Reeves

Harry Langer (Jack Nicholson) este un cantaret aflat aproape de varsta a treia, care se indragosteste de o femeie mult mai tanara decat el (Amanda Peet). Lucrurile se complica cand Harry sufera un atac de cord acasa la mama prietenei sale, Erica (Diane Keaton). Lasat in grija Ericai si a doctorului sau (Keanu Reeves), se contureaza un triunghi amoros.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top