Connect with us

Revistateo.ro

dieta

Dieta si Sport

Vrei sa te apuci de dieta si nu stii cum? Aici ai MOTIVATIA ca sa incepi sa slabesti CHIAR DE ACUM!

Nu te convinge nimic ca sa dai jos kilogramele in plus care te deranjeaza atat de tare? Iata cateva cuvinte care te vor inspira sa te apuci de slabit. Citate motivationale ca sa incepi dieta chiar acum!

„Am realizat ca sunt mai importanta decat mancarea. Iubesc o felie mare de pizza, dar ma iubesc pe mine mai mult. Sa fii slab este despre a-ti schimba modul in care te privesti pe tine. Este despre a-ti spune ca meriti sa fii sanatos!” (Valerie Bertinelli) – asadar, sa tii dieta nu inseamna sa te chinui, ci sa iti demonstrezi ca iti iubesti corpul.

„Nu ma opresc din mancat cand sunt plin. Mancarea doar nu se termina cand sunt plin. Se termina doar cand nu imi mai place de mine.” (Dolly Parton) – asadar, e mai bine sa te opresti la timp, decat sa ajungi in punctul in care nu iti mai place de tine.

CITESTE SI: 10 propozitii care nu te lasa sa slabesti

CITESTE SI: Dieta care alunga oboseala

„Sunt 6 faze ale bunei-dispozitii: greutate adecvata si dieta, exercitii fizice, inlaturarea viciului fumatului, controlul cantitatii de alcool consumate, managementul stresului si analizele periodice.” (Kenneth H. Cooper) – nu-i asa ca te simti mai bine atunci cand ai control total asupra organismului si aspectului tau fizic?

„In general, omenirea, de la imbunatatirea stilului de gatit, mananca de doua ori mai mult decat corpul lor o cere in mod normal.” (Benjamin Franklin) – acest lucru este ingrijorator; de ce sa faci si tu ca restul oamenilor?

„Nu te compara cu versiunea altcuiva despre fericire sau aspect fizic. A te accepta asa cum esti arde cele mai multe calorii” (Caroline Rhea) – primul pas spre a avea o silueta impecabila este sa te accepti asa cum esti, pentru a vedea ceea ce poti schimba.

„Vrei sa mananci mult? Uite cum poti face asta: mananca putin. In acest mod, vei trai destul pentru a manca mult!” (Tony Robbins) – nu trebuie sa te bucuri de toata manacarea acum; ACUM trebuie doar sa te bucuri de sanatatea ta!

„Doctorul mi-a spus sa incetez in a avea cine pentru patru persoane. Am voie doar daca mai sunt 3 persoane la masa.” (Orson Welles) – un pic de umor ajuta intotdeauna, nu?

Este intotdeauna bine sa ai un sprijin atunci cand vrei sa slabesti. Poti apela la aceste citate atunci cand simti ca nu mai poti continua dieta, iar ele te pot ajuta sa mergi mai departe in incercarea ta de a da jos kilogramele in plus.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top