Connect with us

Revistateo.ro

fructele ingrasa

Stiri

Cand INGRASA FRUCTELE? Vezi care dintre ele nu sunt recomandate intr-o DIETA!

Desi consumul de fructe este foarte sanatos si acestea nu au cum sa fie nocive pentru sanatate, atunci cand vrei sa slabesti, este bine sa le alegi cu grija. Vezi cand fructele ingrasa si trebuie sa le consumi cu moderatie!

Te-ai intrebat vreodata de ce nu slabesti daca consumi doar alimente dietetice? Ei bine, poate fructele ingrasa mai mult decat ai fi crezut! Vezi ce fructe stau in calea procesului tau de slabit si cum ar trebui sa le consumi, de fapt!

Chiar daca toate fructele sunt pline de minerale si vitamine, multe contin grasimi. Este adevarat, sunt grasimi sanatoase, care aduc multe beneficii pentru sanatatea ta, dar atunci cand vrei sa slabesti nu sunt chiar atat de bine. Vezi in continuare lista fructelor care ingrasa!

CITESTE SI: 5 alimente care NU INGRASA ATAT DE TARE cum credeai

CITESTE SI: Dieta cu DOVLEAC – slabeste sanatos!

Prune

Sunt extrem de bune pentru tranzitul intestinal si aduc un aport mare de vitaminele C, A, potasiu si fibre, au, de asemenea, si cantitati uriase de zahar. Acest lucru nu inseamna ca sunt complet interzise, dar ca o cantitate mare de prune iti poate strica dieta. 100 de grame de prune contin 60 de calorii.

Banane

Sunt excelente impotriva durerilor de stomac, au potasiu si iti tin de foame, este adevarat. Insa au si mult zahar, care, intr-o dieta, poate pune probleme. Mai ales daca vrei sa tii un regim rapid pentru detoxifiere sau slabire, fugi de banane! In rest, poti sa consumi una-doua pe zi, insa nu mai mult – o banana medie are 105 calorii.

Avocado

Este celebru pentru beneficiile lui si are efecte fantastice pentru sanatate, dar contine grasimi. Asa ca, daca vrei sa slabesti rapid, nu il consuma. Totusi, intr-o dieta prin care pierzi din kilogramele in plus treptat, acest fruct este foarte benefic. Jumatate de avocado are 150 de calorii.

Mango

Poate nu pare, caci nu este foarte dulce, dar mango contine mult zahar. De aceea, nu il vei intalni prea des intr-o dieta. Un fruct contine 140 de calorii.

Nuca de cocos

Si acest fruct contine un numar mare de calorii – chiar daca nu sunt niste fructe pe care sa le consumi zilnic, daca vrei sa urmezi o dieta, nu sunt primele pe care sa le alegi. Tine cont ca o lingura de cocos ( neindulcit!) acumuleaza 100 de calorii.

Daca vrei sa slabesti alege mere, citrice (in special grapefruit), ananas, piersici. Acestea au calorii putine ce te ajuta sa pierzi in greutate.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top