Connect with us

Revistateo.ro

andreea nica

Inedit

Saltul ratat al handbalistei de aur. A vrut sa uite esecul de la meci, dar moartea a prins-o din urma. Povestea incredibila a Andreei Nica

Handbalista Andreea Nica a dorit sa se alibereze dupa un meci greu, asa ca a decis sa faca primul ei salt cu parasuta. din pacate, acesta urma sa fie si ultimul…

La cei 27 de ani, Andreea Nica ocupa functia de portar la echipa de handbal feminin CSM Unirea Slobozia, iar decizia de a zbura pentru prima data cu parasuta a luat-o sambata, dupa meciul cum CSM Craiova. La finalul meciului Andreea parea cea mai afectata, asta dupa ce echipele au faacut remiza scor 28-28 (15-14), asa ca a decis sa lase supararea deoparte si sa incerce ceva extrem.

Astfel, s-a programat in aceeasi zi pentru primul salt cu parasuta din viata ei si a gasit un ultim loc ramas liber. Voia doar sa se elibereze de stresul din urma meciului, asa ca a pornit spre cer cu speranta ca va reveni pe pamant fara griji.

Fosta componenta a nationalei Romaniei, Victorina Bora, de declarat pentru Mediafax:

”Am fost la un pas de victorie, dar s-a ratat la 7 metri si asa rezultatul a ramas egal, 28-28. Toate fetele au jucat bine, inclusiv Andreea, dar uneori asa e sportul. Le-am spus ca se mai intampla si ca, daca vor juca la fel de bine, o să iasa soarele si pe strada noastra. Andreea Nica a fost insaa cea mai afectata de rezultat, demult nu am vazut-o asa”.

Se pare ca dupa meci handbalista a discutat cu colegele sale despre programarea la aeroportul Clinceni pentru primul salt cu parasuta.

” Dupa meciul de sambata a vorbit cu fetele si s-a programat, nu mai era loc decat duminica dimineata, de la ora 8.30. Un singur loc, iar acela a fost al ei. Nu am stiut, oricum nimeni nu o putea face sa renunte…”, a povestit antrenorul echipei CSM Unirea Slobozia.

Accidentul cumplit a avut loc duminica dimineata, asta dupa ce instructorul de parasutism, Adrian Costandache a sarit in tandem cu jucatoarea de handbal, iar la scurt timp dupa ei a sarit si Dan Floroiu. Cel din urma se pare ca ar fi avut probleme cu parasuta, s-a apropiat rapid de parasutacu care au sarit cei doi si, in urma impactului toti trei ar fi cazut de la o distanta de sol de aproximativ 70 de metri.

Sursa foto click.ro

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top