Connect with us

Revistateo.ro

slabesti

Stiri

Dieta cu care slabesti si esti mai fericita! Credeai ca are acest efect?

Sigur ca daca pierzi acele kilograme in plus care te deranjeaza vei fi mai fericita, dar stiai ca exista anumite alimente care te ajuta sa slabesti si iti dau o stare constanta de bine?

Alimentele cu multi nutrienti iti ofera suficienta energie cat sa ai o stare fizica buna. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa mananci mult, caci o cantitate mare de mancare te va face sa te simti greoi si lipsit de vlaga. Trebuie doar sa gasesti acele alimente bogate in vitamine si nutrienti!

Exista anumite alimente care iti aduc buna dispozitie, pe cand altele te fac sa nu te simti prea bine. Ai avut vreodata senzatia ca nu te simti bine in pielea ta, ca nu esti tocmai confortabil, ca nu ai putere de munca? Acest lucru se poate datora unor mancaruri!

CITESTE SI: 5 perechi de alimente pe care NU AI VOIE SA LE COMBINI NICIODATA! Iata de ce!

CITESTE SI: UITE CUM SE RAZBUNA ALIMENTELE PE TINE! Un nutritionist trage semnalul de alarma! Faci asta zi de zi!

Poti sa urmezi o dieta care sa te ajute sa si slabesti si sa iti mentii buna dispozitie. Iata ce sa mananci:

MIC DEJUN – un ou fiert tare, o felie de dovleac copt / o gutuie / un mar
GUSTARE – o banana
PRANZ – piept de curcan cu salata de patrunjel
GUSTARE – lapte cu cacao, neindulcit
CINA – piept de pui cu broccoli
GUSTARE – alege intre un pahar de vin si doua patratele de ciocolata (cu cel putin doua ore inainte sa adormi)

Acum sa iti explicam de ce am ales aceste alimente: fructele de toamna iti asigura buna dispozitie si te ajuta sa treci usor peste anotimpul ploios. Banana, datorita continutului de potasiu si magneziu, iti ofera o stare de bine. Patrunjelul se numara printre alimentele cu cel mai mare continut de vitamina C (te energizeaza) si e pe lista produselor care iti dau buna dispozitie. In plus, accelereaza arderile si te ajuta sa slabesti. Pudra de cacao este unul dintre alimentele care te fac fericita. Broccoli este printre cele mai bune legume pe care le poti include intr-o cura, daca vrei sa slabesti. Nu trebuie sa te sperii de ciocolata si vinul de dinainte de culcare: daca sunt in cantitati moderate nu te ingrasa, ci doar te fac fericita!

Dupa acest model, iti poti face dieta asa cum vrei! Tine cont doar de urmatoarele aspecte:

Alimente care te fac sa fii binedispus: banane, fructe de padure, citrice, pudra de cacao, oua, seminte de in, muguri de pin, soia, ghimbir, usturoi, patrunjel si alte verdeturi, carnea de curcan si de pui, aproape toate legumele.

Alimente care iti strica buna dispozitie: alcoolul si cofeina, prajelile si grasimile, produsele te tip patiserie, zaharul

Acest program alimentar nu e o simpla dieta pe termen scurt si nu este doar pentru ca tu sa slabesti, ci poti consuma aceste alimente in fiecare zi, pentru o viata fericita!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top