Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Racii au parte de SENZATII TARI! Citeste sfatul zilei de 1 noiembrie pentru zodia ta!

Saptamana incepe numai bine pentru Raci. Acesti nativi au motive de bucurie din mai multe motive. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te lasa pacalit de aparente! Nu tot ce zboara se mananca, iar azi, mai mult ca oricand, ai toate motivele sa arati ca nu esti dispus sa cedezi. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

In mintea ta, totul are o justificare. Vezi daca poti sa ii convingi si pe ceilalti de acelasi lucru. Calculeaza bine fiecare cuvant pe care il scoti pe gura. Numarul norocos al zilei: 13.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016 – Primele previziuni pentru inceputul noului an. ZODIILE CARE SE VOR AFLA INTRE CIOCAN SI NICOVALA

CITESTE SI: HOROSCOP CHINEZESC 2016: Taurii, Gemenii și Fecioarele – momente CRUCIALE

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu trage de prietenii tai daca nu sunt incantati sa te insoteasca in aventura ta de azi. Intelege ca nu tot timpul vei gasi oameni incantati sa iti tina de urat. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ai parte de senzatii tari azi. Shopping, aventuri in mijloacele de transport in comun si… poate chiar o idila diseara. Parfumeaza-te si pune ce ai mai bun pe tine. Azi faci furori! Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai o gandire autodistructiva azi. Nimic din ce faci nu iti convine si ii obosesti si pe ceilalti. Nu te intrista daca nu iti ies lucrurile cum vrei. Ai rabdare! Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ce semeni, aia culegi! Ai vrut oameni minunati in jurul tau? Asta inseamna ca ai oferit numai iubire si respect. Daca o tii tot asa vei ajunge departe. Numarul norocos al zilei: 18.

Pagini: 1 2

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top