Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Pestii SUNT OBLIGATI sa iasa din monotonie! Citeste sfatul zilei de 21 octombrie 2015!

Pestii trebuie sa iasa din monotonie daca vor sa depaseasca perioada dificila in care se afla. Inactivitatea atrage cu sine depresiile. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai grija cui ii spui vorbe grele azi. Nu toti vor fi dispusi sa iti suporte toanele, iar daca ai impresia ca prietenii s-au obisnuit deja, faci o mare greseala. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Te simti usor izolat astazi si vrei sa te integrezi mai bine. Metodele la care te gandesti nu sunt cele mai bune, asa ca renunta la tehnicile de persuadare usor ironice. Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016 – Primele previziuni pentru inceputul noului an. ZODIILE CARE SE VOR AFLA INTRE CIOCAN SI NICOVALA

CITESTE SI: Horoscopul chinezesc pentru FINAL DE AN. Ce vesti bune primesc zodiile in luna decembrie

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu te entuziasma foarte tare la semnalele de afectiune pe care le primesti de la partener. Sigur e vreun interes la mijloc. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te baza pe principiul ca totul se rezolva de la sine. Actioneaza cu fermitate daca vrei rezultate! Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Accepta noutatile in viata ta si nu te speria daca ai senzatia ca totul se schimba in jurul tau. De data asta chiar e de bine! Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nu respinge apelurile pe care le primesti astazi. Unul dintre cei care te suna iti va insenina ziua, asa ca stai cu telefonul pe aproape. Numarul norocos al zilei: 7.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top