Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Vrei un barbat pentru tot restul vietii? Uita-te la aceasta parte a corpului ca sa iti dai seama cine e de fapt!

Milioane de tehnici de cucerire sunt folosite zilnic de femei si barbati pentru a cuceri. Sufletul pereche nu poate fi gasit prin niste texte bine invatate sau prin arta improvizatiei, spun psihologii americani.

Cercetatorii de la Universitatea de stat din Ohio sustin ca o femeie isi poate da seama daca a dat peste cel mai bun barbat fiind atenta la un singur detaliu.

O anumita parte a corpului poate sa il dea de gol: are intentii serioase, este un om de nadejde in clipele grele sau pur si simplu este un aventurier notoriu?

Psihologii sustin ca femeile pot descoperi daca barbatul pe care il vor alaturi este unul de casa analizandu-i umerii. Umerii spun totul despre masculi, mai ales in privinta relatiilor amoroase.

Ce poti afla daca esti atenta la umerii unui barbat:

1. DACA STA DREPT

Daca are o pozitie dreapta si umerii egali, este un om intransigent alaturi de care relatia poate fi una de succes. Partea proasta, spun cercetatorii, este ca acest tip de mascul pune materialismul in fata sentimentelor.

Poti avea o viata linistita din punct de vedere financiar alaturi de un barbat bine, dar va lipsi romantismul.

2. DACA UN UMAR ESTE MAI SUS DECAT CELALALT

Tipul care nu are umerii egali este tentant sa te insele inca din prima saptamana. Este indecis, cauta mereu experiente noi si are nevoie de o femeie care sa il dojeneasca de fiecare data.

Este un copil imatur, insa in pat este foarte dragastos.

3. DACA ARE UMERII USOR ‘APLECATI’

Este un om deschis. Va sti cand sa te asculte si cand sa iti dea sfaturi. Te va intelege in orice situatie si nu iti va iesi din cuvant.

Psihologii sustin ca femeile au nevoie de un barbat care sa empatizeze cu ele, mai ales in momentele de maxima sensibilitate.

4. DACA STA COCOSAT

Are prea multe greutati de carat in spate si s-ar putea sa te impovareze si pe tine. Trebuie sa accepti faptul ca este mai mereu ocupat si nu iti va acorda atentia pe care o meriti de fiecare data.

Sursa foto: Shutterstock

BONUS: Ce vor bărbații de la o femeie

Se pare că sunt anumite lucruri pe care bărbații le așteaptă de la partenerele lor. Află care sunt ele. Iată ce vor bărbații de la o femeie.

Ce vor bărbații de la o femeie

1. Afecțiune. Se crede că numai femeile au nevoie de afecțiune. În realitate, este vorba și despre o nevoie a bărbaților. Însă unele femei nu realizează asta, motiv pentru care nu fac decât să aștepte afecțiune din partea partenerilor, dar nu să o și ofere.

2. Atenție. Bărbații vor să știe că partenerele lor sunt atente la nevoile și dorințele lor. Fie că este vorba despre sex, comunicare sau orice altceva. Astfel, el simte că persoanei iubite îi pasă de el.

3. Confirmare. Atunci când realizează ceva, el își dorește ca partenera de cuplu să observe și să reacționeze în acest sens. Astfel, el se simte împlinit. Drept urmare, la rândul lui, îi va putea oferi partenerei ceea ce își dorește.

4. Au nevoie de control. Controlul partenerei are rolul său. Datorită lui, bărbatul se va simți spjinit de partenră. De asemenea, va simți că este în centrul atenției.

5. Au nevoie de libertate. Bărbații au nevoie să iasă cu prietenii, să se ocupe de ei înșiși, să facă lucrurile care le plac. Însă, uneori, femile au tendința de a lua anumite hotărâri fără a ține cont de ceea ce vor partenerii de cuplu. Și astfel apar unele probleme în cuplu.

6. Au nevoie de sex. Chiar dacă tu consideri că ceea ce își dorește în dormitor este prea mult sau prea puțin pentru tine, cel mai bine ar fi să vorbești cu el despre asta, nu cu alte persoane. Astfel veți afla ce își dorește fiecare și eviți să îl pui pe el într-o situație stânjenitoare.

7. Au nevoie de o familie. În timp ce unii bărbați vor să își întemeieze o familie, alții preferă libertatea. Pentru a ști în ce categorie se încadrează parteneul tău, cel mai bine ar fi să discutați despre asta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top