Connect with us

Revistateo.ro

blat din conopida

Aperitive

Pizza cu blat din conopida. Reduci 300 de calorii din reteta, cu un gust IDENTIC!

Scapa de caloriile din pizza! Prepara reteta cu blat din conopida si felul tau preferat de mancare nu te mai ingrasa!

Aceasta varianta de pizza se poate face cu orice topping, insa indicat ar fi ca acesta sa respecta ideea blatului – cat mai putine calorii. Alege cateva felii de sunca de pui, putina mozzarella light, jumatate de ardei gras, 5 ciuperci medii si putina ceapa rosie pentru un gust delicios.

Blatul din conopida se face mai usor decat un aluat clasic si este la fel de gustos. Vei obtine o pizza crocanta, la fel de gustoasa ca un obisnuita, dar cu 300 de calorii mai putin.

INGREDIENTE blat din conopida

o jumatate de conopida
5 linguri de mozzarella rasa
1 ou
sare si piper

PREPARARE

Fierbe conopida desfacuta in bucatele si dupa ce s-a racorit, marunteste-o in robotul de bucatarie sau la cutit. Apoi o vei scurge printr-un tifon. Amesteca conopida cu oul, mozzarella si condimentele. Pune compozitia pe o tava cu hartie de copt si apoi aplatizeaz-o. Pune o alta hartie de copt peste blat si intinde-l pana cand obtii o foaie de 2-3 mm grosime.

Incinge cuptorul la foc mediu si pune toppingul peste blatul din conopida. Tine la cuptor pizza 10-15 minute.

Pofta buna!

Pe langa gustul delicios pe care il vei obtine, poti sa consideri acest fel de mancare unul dietetic, daca alegi toppinguri pe masura. De altfel, conopida este foarte buna pentru o dieta caci are doar 25 de calorii per portie. Poti chiar sa faci saratele din acest blat din conopida – doar in condimentezi cu verdeturi – care vor fi gustoase si sanatoase.

Vezi in video cum prepari un blat din conopida:

Sursa foto: Shutterstock

2 Comments

2 Comments

  1. eu

    2016-02-05T14:33:36+02:00 at 2016-02-05T14:33:36+02:00

    Reteta din video arata altfel decat ati descris-o voi. Invatati engleza fratilor!!!!

    • Mamaie

      2016-03-17T16:58:46+02:00 at 2016-03-17T16:58:46+02:00

      :))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Aperitive

To Top