Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Berbecii trebuie sa renunte la un obicei daunator! Citeste sfatul zilei de 26 octombrie pentru zodia ta!

Berbecii trebuie sa scape de un obicei daunator daca nu vor sa se mai confrunte cu aceleasi probleme. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Trebuie sa scapi de tendinta de a-i critica pe ceilalti si de a-ti impune parerea cu orice pret. Iti face foarte mult rau acest lucru si stii foarte bine ca de multe ori chiar nu ai dreptate. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Potoleste-ti setea de razbunare oricat de mult iti doresti sa ii pui pe ceilalti la colt. Elimina din viata ta acest sentiment. Numarul norocos al zilei: 3.

CITESTE SI: Horoscopul chinezesc pentru FINAL DE AN. Ce vesti bune primesc zodiile in luna decembrie

CITESTE SI: TOP 5 ZODII CARE ”CAD MEREU ÎN PICIOARE”

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Te porti foarte urat cu oamenii care te-au ajutat dezinteresat. S-ar putea sa te paraseasca in momentul in care nu te astepti. Schimba-ti atitudinea si vezi unde gresesti. Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu arunca lucruri de care crezi ca acum nu ai nevoie. Va veni un moment cand iti vor fi necesare si va fi prea tarziu. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Bucura-te de oamenii care te inconjoara caci foarte rar ai ocazia sa ii ai pe toti prietenii, adunati, alaturi de tine. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Alunga gandurile negative si paseste cu incredere spre noul tau destin. Daca simti ca ai sufletul ranit, gandeste-te inclusiv la schimbarea domiciliului ori a locului de munca. Numarul norocos al zilei: 13.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top