Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Eveniment unic in noaptea aceasta! Cum te afecteaza Orionidele, ploaia de stele a SPERANTELOR

Un eveniment spectaculos are loc in aceasta noapte! Ploaia de meteori numita Orionidele are o intensitate medie ca vizibilitate pe cer (produce aproximativ 20 de meteori pe ora), dar are un impact urias asupra zodiilor.

S-ar putea spune ca este vorba despre o ploaie a sperantelor si asta deoarece majoritatea semnelor zodiacale vor prinde aripi.

Evenimentul va dura pana in dimineata zilei de 24 octombrie, insa meteorii vor putea fi observati cel mai bine in aceasta noapte, incepand cu ora 23. Orionidele provin de la cometa Halley si sunt extrem de vizibile dupa miezul noptii, in apropierea constelatiei Orion.

Fecioarele si Sagetatorii vor reface niste legaturi care pareau pierdute. Aceste semne pun suflet in tot ceea ce fac, iar din aceasta noapte imaginatia lor va tasni fara limite.

Sagetatorii vor fi protejati de stelele din constelatia Orion in urmatoarea perioada, iar asta se va vedea in puterea lor creativa.

CITESTE SI: SINGURA ZODIE care te intelege in orice situatie

CITESTE SI: Horoscopul chinezesc pentru FINAL DE AN. Ce vesti bune primesc zodiile in luna decembrie

Nici Balantele nu vor fi ‘neglijate’ de beneficiile Orionidelor. Aceste semne se vor impaca cu oamenii care le-au gresit si vor vedea altfel lucrurile de acum incolo.

Berbecii au toate sansele sa isi gaseasca dragoste. Renasc sperantele regasirii unei noi iubiri si de data aceasta nu este vorba de vreo speranta desarta.

Cei care isi vor face iluzii nerealizabile vor fi, din nefericire, Pestii. Acestia nu reusesc sa depaseasca dezamagirile amoroase din ultima perioada si asta ii va afecta destul de mult.

Taurii si Racii vor imparti un destin aproape identic. Isi vor face multe sperante in legatura cu proiecte care ii fac mai energici, mai vii si vor reusi sa puna in aplicare unele dintre ele.

Scorpionii vor fi ahtiati dupa scotocirea greselilor celorlalti. Acestia se vor incapatana sa gaseasca nod in papura, in ideea ca se vor afirma.

Varsatorii nu vor inceta sa viseze, desi stiu deja ca totul este in van. Pe de alta parte, cei care nu vor putea fi opriti din visare sunt Leii, care beneficiaza de protectia stelelor cazatoare.

Capricornii vor fi nevoiti sa mai renunte la visele lor pentru ca le fac mult rau, mai ales ca unele sunt de-a dreptul irealizabile in termen scurt.

Gemenii se vor plafona din cauza lipsei perspectivei. Acestia sunt cei mai defavorizati de ploaia de stele a sperantelor.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top