Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

FOTO & VIDEO. In 2013, fiica ei a fost diagnosticata cu cancer. Ce s-a intamplat in anul urmator cu mama acesteia a fost DE NEACCEPTAT

LOVITE DE CANCER. Peste familia Thomas a cazut cerul cand mezina casei, Lainey, a fost diagnosticat cu lecuemie limfoblastica, la scurt timp dupa ce se bucura de tortul de la ziua ei de nastere, in august 2013, cand implinea doar doi anisori.

Pentru Kelly, mama fetitei, raportul medical primit in urma analizelor era unul zguduitor. Femeia nu reusea sa inteleaga de ce s-a intamplat asta cu micuta ei, nu accepta sub nicio forma aceasta problema.

A sperat ca se va vindeca consultand o multime de medici. Lucru care s-a si intamplat: In 2014 au aparut primele semne de vindecare, fetita scapand astfel de cancer.

Lainey a avut multa ambitie si le-a demonstrat parintilor ca este un ingeras care mai are aripi, desi viata i-a pus in cale acest obstacol.

In 2014, lucrurile aveau sa ia o turnura neasteptata. Cancerul a revenit in familia Thomas si de data aceasta victima a fost mama.

CITESTE SI: Cornel Patrichi – PRIMA aparitie in public dupa ce a invins cancerul. Uite cum arata acum

CITESTE SI: Ucigasul pentru cancer e cea mai banala planta! Noi descoperiri in lumea medicinei!

Kelly a fost diagnosticata cu cancer la san. Motivata de dorinta lui Lainey de a ramane in viata cu orice efort, Kelly a luptat cu toate armele si a reusit sa se vindece in cele din urma de cumplita boala.

In 2013, intr-o fotografie de familie, Lainey aparea fara par, din cauza chimioterapiei suferite. Anul urmator, cea care avea sa apara la fel in poza era mama ei (Vezi in fotografia de mai jos).

cancer-22102013-1

Kelly a suferit a suferit de o operatie de extirpare a sanului pentru ca tumoarea canceroasa sa nu se extinda in tot corpul.

Mama si fiica lovite de boala in ani diferiti sunt acum perfect sanatoase si bucuroase ca impreuna au reusit sa dea o lectie de curaj, inspirand bolnavii de cancer sa nu se lase niciodata batuti, indiferent cat de mare este durerea sufleteasca la gandul ca s-ar putea sa nu se mai afle printre cei dragi.

Tocmai de aceea, Kelly s-a gandit ca poate fi de folos victimelor cancerului infiintand o fundatie numita „Love Is Louder Than Cancer”.

Aceasta organizatie ofera sprijin moral si financiar tuturor persoanelor care au trecut prin experienta nefericita a celor doua.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top