Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO: Cum se face nodul la cravata

Una dintre cele mai mari provocari pentru un barbat este sa isi faca nod la cravata. Acestia apeleaza de multe ori la femei pentru acest lucru. E timpul ca barbatii sa invete cum se face buclucasul nod. Iata mai jos instructiunile!

Nu are relevanta statutul social pe care il ai, ca barbat. Fie ca lucrezi in banca sau un bun bucatar, la un moment dat va trebui sa porti cravata.

CUM SE FACE NODUL LA CRAVATA. Moda cravatei nu este una noua, existand inca din secolul al II-lea, atunci cand soldatii romani isi puneau o panza de diferite culori la gat, pe post de accesoriu.

Cravata poate fi purtata atat la costume cat si pentru imbracamintea smart-casual. Iata pasii necesari:

1. Infasoara cravata in jurul gulerului si tine partea lata in stanga. Ajusteaza lungimea cravatei. Lungimea cozii trebuie sa fie de 1,5 sau de 2 ori mai scurta decat lungimea fetei (adica partea lata a cravatei).

CITESTE SI: STUDIU: Cati barbati mimeaza orgasmul si DE CE o fac

CITESTE SI: Ce vor barbatii in pat de la o femeie. Cele 5 lucruri senzationale pe care le ascund

CUM SE FACE NODUL LA CRAVATA. Treci fata cravatei peste coada. Fata cravatei trebuie sa fie in partea dreapta, iar coada trebuie sa fie in jos.

2. Treci fata cravatei pe sub coada si infasoar-o in jurul acesteia. In acest stadiu, fata cravatei se afla in partea stanga.

3. Nodul la cravata se continua cu infasurarea fetei cravatei peste coada, prin partea din fata, pana ajunge din nou in partea dreapta.

Baga fata cravatei in spatiul dintre cravata si guler (cercul din jurul gatului). Fata cravatei trebuie sa ramana in sus.

4. Coboara fata cravatei prin nodul facut in pasul de mai devreme, infasurand fata in jurul cozii. Trage in jos cravata, in intregime. Ai grija cum te descurci la acest penultim pas pentru a nu strica nodul.

5. Ajusteaza nodul la cravata tragand de coada si de aripi. Vezi mai jos un videoclip demonstrativ:

Sursa foto: Captura Youtube

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top