Connect with us

Revistateo.ro

femeia sau barbatul

Relatii

SEX: Cine minte mai mult, femeia sau barbatul?

Daca ar fi pusi la testul poligraf, atunci cand sunt in dormitor, la cine s-ar inrosi aparatul? Cine mimeaza orgasmul si cine gaseste mereu scuze cand vine vorba de sex: femeia sau barbatul?

Este un conflict vechi de cand lumea: femeia sau barbatul – care poarta o vina mai mare? Cine minte mai mult, cine incearca sa pacaleasca si mai ales DE CE?

Sa fim sinceri, oricine a mimat orgasmul macar o data. Da, chiar si barbatii o fac! De asemenea, atat femeile cat si barbatii au tendinta de a „inflori” numarul partenerilor sexuali pe care i-au avut.

Ei bine, daca o femeie mimeaza orgasmul este pentru ca partenerul de viata sa se simta bine si sa nu creada ca nu o satisface. Pe de alta parte, barbatul mimeaza orgasmul… pentru orgoliul lor si pentru a-si proteja imaginea.

CITESTE SI: Un sexolog de 100 de ani iti ofera cele mai interesante sfaturi pentru dormitor

CITESTE SI: HOROSCOP SEXUAL NOIEMBRIE 2015: Ce surprize vor avea in pat Balantele si Taurii

De ambele parti, lipsa placerii este lipsa masculinitatii: daca o femeie nu are orgasm, inseamna ca el nu este suficient de pregatit sau de tandru, iar daca un barbat nu reuseste sa ajunga la orgasm, e lipsit de virilitate.

Dar oare chiar asa este?

Sau femeia minte caci nu vrea ca barbatul ei sa o considere frigida, iar el minte pentru a o proteja pe ea de ganduri precum: „oare nu mai sunt atragatoare?” / „oare are pe altcineva?”.

S-au facut zeci de studii, in incercarea de a determina cine minte mai mult – femeia sau barbatul? Unii spun ca sexul masculin e mai mincinos, pe cand alti cercetator au demonstrat ca femeile au tendinta de a ascunde mai multe lucruri.

Ce-i drept, adevarul este undeva la mijloc. Cand vine vorba despre numarul partenerilor sexuali, atat femeile cat si barbatii mint. Femeile simt nevoia sa reduca numarul fostilor din viata lor, pentru a nu fi considerate usuratice, pe cand barbatii cresc numarul celor care le-au trecut prin pat, pentru a parea mai masculini si mai virili.

Tot studiile au demonstrat ca, odata cu inaintarea in varsta, ambele sexe devin mai sincere in dormitor: nu mai mimeaza orgasmul, nu mai inventeaza pretexte pentru a nu face sex si nici nu mai dau importanta numarul fostilor parteneri. Poate este pentru ca devin destul de maturi cat sa aprecieze sinceritatea – e mai importanta decat orice orgasm pentru o relatie.

Tu ce parere ai? Cine minte mai mult, femeia sau barbatul?

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top