Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Leii au nevoie de un consilier in dragoste! Citeste sfatul zilei de 4 noiembrie pentru zodia ta!

Leii au nevoie de consilier in dragoste. Parca nimic din ceea ce fac nu ajuta la consolidarea relatiei, iar asta le da mari batai de cap.

Citeste sfatul zilei pentru zodia ta:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Linisteste-te in fata furtunii pentru ca energia ta negativa nu va face altceva decat sa aduca turbulente si mai mari. Trateaza totul cu maximul de calm posibil. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Revendica lucrurile care iti apartin si nu te lasa calcat in picioare. Nu conteaza ca e vorba despre niste simple idei, aparent fara pret, sau lucruri scumpe. Numarul norocos al zilei: 4.

CITESTE SI: HOROSCOP URANIA: Previziuni astrale pentru FINAL DE 2015

CITESTE SI: Top 4 zodii care isi fac rau singure

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Invata sa faci din orice lucru pe care pui mana brici! Daca vrei sa iti bei cafeaua, fa-o cu stil. Nu te reprezinta haosul si delasarea. Ai si tu personalitatea ta. Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te descumpani in fata loviturilor psihologice pe care le vei primi din partea apropiatilor. Era de astept ca daca nu canti in struna cuiva vei intra in furcile caudine. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Cauta un terapeut care sa te sfatuiasca ce trebuie sa faci astfel incat sa nu iti superi partenerul la fiecare ocazie. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Du-te acolo unde este necesar pentru a fi fericit, chiar daca drumul e departe si pe alocuri anevoios. Fii constant in ideile tale si nu te abate de la planurile marete. Numarul norocos al zilei: 13.

Citeste continuarea sfatului zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top