Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Balantele trebuie sa profite de oamenii pe care ii intalnesc. Citeste sfatul zilei de 28 octombrie pentru zodia ta!

Balantele trebuie sa profite de oamenii minunati pe care ii intalnesc azi. Acestia vor avea un rol important in tot ce inseamna sprijin moral pentru proiectele pe care acesti nativi le pun la cale. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ti se pun piedici in cale si esti nevoit sa incerci marea cu degetul. Ai o misiune grea, dar cel mai important lucru este sa nu iti pierzi niciodata increderea ca poti trece peste. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu te intrista daca esti constrans sa dai bani pe anumite lucruri care striga dupa urgenta. Intr-o buna zi, bafta ta financiara va reveni. Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016

CITESTE Si: HOROSCOP URANIA: Previziuni astrale pentru FINAL DE 2015

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Foloseste-ti cunostintele in domeniul financiar pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de tine. Daca te atrage un anumit business, nu iti fie teama sa te implici. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Vei da piept cu un nou blocaj financiar si asta te va face mai vulnerabil. Pentru a avea succes, esti nevoit sa faci anumite sacrificii inca de la inceput. Numarul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Profita de capacitatile tale de a-i mobiliza pe ceilalti pentru ca numai asa vei face ca oamenii pe care ii coordonezi sa lucreze eficient. Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Elimina toate variantele speculative din mintea ta si fa loc unor evenimente noi. Lasa lucrurile sa se petreaca in viata ta si primeste-le asa cum vin ele. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeste continuarea sfatului zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top