Connect with us

Revistateo.ro

perie de par

Stiri

Tu ce fel de perie de par folosesti? Sigur faci asta GRESIT!

Dupa ce pleci de la coafor, parul tau arata incredibil! Acest lucru se datoreaza in mare parte indemanarii coafezei, dar si ustensilelor pe care le foloseste. Te-ai gandit ca poate ai acasa o perie de par nepotrivita?

Coaforul este plin de perii – toate marimile, formele si materialele. Acest lucru se intampla cu un motiv! Pentru fiecare tip de par e nevoie de peria potrivita, iar ca sa obtii coafuri diferite – da! Ai ghicit – trebuie sa folosesti perii diferite.

Ei bine, cum stii ca peria ta de par este potrivita? Vezi in articol care este diferenta dintre ele!

CITESTE SI: 3 coafuri care nu sunt DELOC SANATOASE pentru parul tau!

CITESTE SI: ADEVARAT SI FALS despre PARUL ALB! Cat de repede iti va imbatrani podoaba capilara?

Peria obisnuita este buna pentru toate tipurile e de par, in special pentru cel lung si subtire.

Daca arata ca cea din imagine, cu marginile rotunjite, poate fi foarte bune pentru a da volum unui par de lungime medie, cu ajutorul uscatorului de par. Aceasta e peria pe care trebuie sa o ai in casa!

Tu ce perie de par folosesti?

Tu ce perie de par folosesti?

Totusi, ai grija ca perii sa fie de calitate, din plastic moale si care se simt placut la atingere. Daca sunt rigizi, risti sa iti rupa parul.

Tu ce perie de par folosesti?

Tu ce perie de par folosesti?

O perie rotunda nu trebuie sa iti lipseasca din casa. Daca ai parul scurt sau tuns bob pana la barbie, o perie mica rotunda iti va pastra parul moale. Poti sa folosesti o asfel de perie si pentru parul lung, ca sa obtii bucle, insa trebuie sa ai putina indemanare – infasori suvitele de par ca pe un ondulator si folosesti uscatorul de par.

Cu cat e mai mare peria, cu atat obtii bucle mai mari si mai lejere. Cea rotunda mare este buna pentru par mediu si lung, pentru a oferi volum.

Tu ce perie de par folosesti?

Tu ce perie de par folosesti?

Daca folosesti o perie cu par natural, va oferi parului un aspect moale, lucios si sanatos, fara a rani scalpul. Este perfecta pentru a netezi parul atunci cand il prinzi intr-o coada de cal.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top