Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Racii sadesc invidia in ochii celorlalti! Citeste sfatul zilei de 29 octombrie pentru zodia ta!

Racii sadesc invidia in ochii celorlalti si asta datorita unei noi strategii care pare sa dea roade. Citeste sfatul zilei de 29 octombrie pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Fii corect cand vine vorba de impartirea atributiilor si a banilor. Nu ai nevoie de mai mult decat ceea ce te face cu adevarat multumit. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu iti controla partenerul la fiecare lucru pe care il face. El isi da tot interesul sa te ajute, dar uneori nu reuseste sa te multumeasca asa cum iti doresti. Mai taie din asteptarile exagerate. Numarul norocos al zilei: 5.

CITESTE SI: HOROSCOP 2016

CITESTE SI: HOROSCOP URANIA: Previziuni astrale pentru FINAL DE 2015

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Multumeste-te cu ceea ce ai si nu face excese cand vine vorba de vise si idealuri. Daca ai suficienta rabdare vei vedea ca poti ajunge unde vrei tu. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Oamenii te invidiaza azi, iar explicatia este simpla: Dai dovada de foarte multa incredere in tine si optimism. Nu iti pierde speranta si mergi pe drumul pozitivitatii. Numarul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te intoarce la ziua de ieri, chiar daca ai facut cateva gafe sau boacane impardonabile. E si azi o zi in care sa demonstrezi ca nu esti cu capul in nori. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Un musafir nepoftit isi face loc in casa ta, dar tu nu ai nicio treaba. Primeste-l cu inima deschisa si joaca-te cu el. Totul tine de psihologie. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste continuarea sfatului zilei in pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top