Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Foloseste-ti privirea ca sa il cuceresti! Iata 3 tehnici GARANTATE!

Limbajul nonverbal spune mai mult decat comunicarea prin cuvinte. Daca vrei sa cuceresti pe cineva, nu e nevoie de tot felul de tertipuri ori texte bine gandite pentru a atrage atentia cuiva. Privirea este suficienta!

Cum il poti cuceri folosindu-ti doar privirea:

1. PRIVIREA HIPNOTICA

Clipeste astfel incat sa ii atragi atentia, dar niciodata sa nu tragi cu ochiul. Nu i se cade unei femei sa dea ocheade barbatilor.

Deschide bine ochii si priveste-l ca si cum l-ai intepa cu sageata lui Cupidon. In tot acest timp trebuie sa te gandesti ca este deja al tau, ca va face parte din viata ta.

CITESTE SI: Ce putere de seducție ai, în funcție de cifra destinului

CITESTE SI: In care din aceste masini crezi ca s-ar afla iubitul tau? Descopera daca esti o FEMEIE MATERIALISTA!

2. DA-TI OCHII PESTE CAP

O alta metoda care da rezultate este sa iti dai ochii peste cap cat mai senzual posibil. Foloseste-ti pleoapele inferioare (portiunea preseptala) sau muschiul tensor al domului lacrimal.

Incearca sa ai un aer cat mai distant, astfel incat jocul seductiei sa fie si mai interesant. Fa-te ca nu te intereseaza foarte tare barbatul din fata ta si arunca privirea in sus astfel incat sa il ademenesti si mai mult.

3. PRIVIREA FUGARA

Uita-te in ochii lui timp de 2 secunde si apoi cauta un alt punct fix in care sa privesti. In acest fel in vei tine acolo.

Creierul barbatului pe care vrei sa il cuceresti va ramane cu acea imagine de cateva secunde si isi va dori sa o vada din nou. Repeta aceasta ‘miscare’ atunci cand el nu se asteapta.

Tine minte faptul ca o privire directa este capabila sa provoace reactii erogene magnetice tintei. In momentul in care privesti in ochi o persoana cu maxima intensitate, ritmul cardiac creste la fel si activitatea cerebrala. Atunci se produc o serie de hormoni asociati cu dorinta de afectivitate si sexuala.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top