Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

5 metode naturale pentru a scapa de crampe stomacale

Crampele stomacale sunt acele contractii intermitente asociate cu intepaturile in stomac. Senzatia de disconfort poate aparea oriunde in zona abdomenului sau chiar in zona pelvisului.

Iata cele mai eficiente remedii naturale impotriva acestei probleme.

5 metode naturale pentru a scape de crampe stomacale:

1. MANANCA MARAR

Mararul are proprietatea de a combate aerofagia si balonarile abdominale. Aceasta planta amelioreaza durerile care seamana cu niste cutite infipte in burta. Mesteca putin marar si bea apa calduta dupa aceea. Te vei simti mai bine in urmatoarele 5 minute.

CITESTE SI: Suc de varza: iti VINDECA stomacul si te scapa de alte 3 BOLI!

CITESTE SI: O cana cu ceai pentru SANATATEA STOMACULUI. Vezi ce plante te ajuta!

2. ANANASUL ITI SALVEAZA STOMACUL

Ananasul are actiune digestiva vindecand imediat durerea abdominala. Este benefic sa consumi ananas mai ales pentru senzatia de disconfort care apare in zona abdomenului inferior.

3. BEA CEAI DE MENTA

Ceaiul de menta este foarte bun pentru detoxifiere. Acesta relaxeaza muschii abdominali si ajuta la imbunatatirea fluxului biliar. Ceaiul de menta ajuta la o mai buna digerare a alimentelor, mai ales daca va confruntati cu indigestie sau gaze. Fierbe un pumn de frunze de menta proaspete la o cana de apa si lasa-le la fiert pentru prepararea ceaiului.

4. PUNE LAMAIE INTR-UN PAHAR CU APA CALDUTA

Indigestia are un dusman de temut: lamaia. Stoarce o lamaie in apa calduta si bea din aceasta licoare vindecatoare. Aciditatea stimuleaza productia de acid clorhidric, responsabil pentru descompunerea hranei.

5. O CANA DE CEAI DE GHIMBIR SI TE FACI BINE

Pentru starea de ameteala, dureri in stomac ori senzatia de voma, ghimbirul este cea mai la indemana si mai eficienta solutie. Acesta contine shogaols si gingerol, doua substante chimica naturale menite a ameliora crampele produse de colicii intestinali. Poti adauga si miere de albine in acest ceai. Consuma acest ceai imediat dupa ce ai mancat ceva care nu ti-a cazut bine sau in cazul in care crampele se datoreaza faptului ca nu ai mancat deloc in acea zi.

Sursa foto: Shutterstock

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top