Connect with us

Revistateo.ro

povestea reala

Stiri

Medicii au zis ca e PREA TANARA ca sa fie bolnava! Povestea reala a unei tinere de 31 de ani care a supravietuit cancerului!

Vezi povestea incredibila a unei tinere de doar 31 de ani care a luptat impotriva cancerului. Nu se astepta la asa ceva!

„In 2011, in loc sa imi petrec timpul cu sotul meu si cei 5 copii, eram franta de oboseala. Am mers la medic, dar nu a descoperit nimic. In septembrie, mi-a curs sange din sanul drept. Am mers din nou la medicul de familia si m-a trimis sa fac o mamografie. La laborator m-au tratat ca pe o idioata.

Scanarea a aratat chisturi dar nimic mai mult. Am intrebat despre sangerare si am auzit: esti tanara, vino la anul pentru analize. Mi-au taiat replicile, spunandu-mi ca stiu ei ce fac. Am sunat la medicul de familie si m-a trimis la chirurgie, pentru o biopsie. Chirurgul m-a refuzat, spunandu-mi ca nu este necesar, din moment ce chistul este benign.

Citeste in continuare Povestea reala a unei tinere de 31 de ani care a supravietuit cancerului!

5 obiceiuri banale care previn CANCERUL LA SAN

CITESTE SI: Frumusetea i-a adus o boala TERIBILA. Povestea dramatica a unei mamei extrem de curajoase

Renuntasem. Doar ca sotul meu mi-a spus ca ceva este in neregula si cineva trebuie sa isi dea seama ce am. Medicul de familie m-a indreptat spre un centru pentru cercetarea cancerului. Le-am explicat ca am auzit ca sunt prea tanara, ca nu e grav, ca sunt bine. Acolo, un consilier m-a asigurat ca imi voi primi raspunsurile. Am facut toate analizele apoi am primit un telefon acasa. Am stiut… Medicul meu m-a anuntat ca am cancer la san! Gasise mii de micro-tumori.

Am fost diagnosticata pe 16 decembrie si am facut dubla masectomie pe 20 decembrie.

Chimioterapia a inceput in ianuarie 2012, apoi am facut radiatii din luna iunie. Am avut multe complicatii, dar am mers mai departe. Am avut 6 operatii de reconstructie, din cauza radiatiilor.

Povestea reala a unei tinere de 31 de ani care a supravietuit cancerului!

Am avut oameni ingrozitori in jur. Cei pe care ii credeam prieteni au plecat, vecinii se prefaceau ca sunt invizibila. Doar oameni de care nu eram tocmai apropiata au strans bani pentru a organiza petreceri si strangeri de fonduri. Am avut mai bine de 4 petreceri surpriza organizate de sotul meu.

Sunt aici. Am narcolepsie (n.r. o tulburare de somn) si neuropatie (n.r. paralizie partiala) din cauza chimioterapiei, ma doare tot. Dar, din nou, sunt aici! Ma duc la meciurile de fotbal, baseball, dansuri, gimnastica desfasurate de copii mei. Stau cu prietenii mei. Imi iubesc sotul. Am aniversat un an de remisie. Si privesc spre multi alti ani!”

Aceasta este traducerea povestii reale a tinerei care a fost publicata pe thebreastcancersite.greatergood.com.

Sursa foto: thebreastcancersite.greatergood.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top