Connect with us

Revistateo.ro

zodii de barbati 29102015

Life

3 zodii de BARBATI numai buni de pus la rana

Toate femeile viseaza la partenerul perfect, insa doar cele care pun mana pe unul nascut intr-una din aceste 3 zodii de barbati pot fi cu adevarat norocoase.

3. Barbatul Varsator

Nativul nascut in zodia Varsator este unul altruist, gata sa sacrifice totul pentru persoana de langa el. Mai mult, acesta este genul de barbat care ajuta pe oricine aflat la nevoie, chiar si pe straini si nu cere nimic in schimb, din simplul fapt ca ceea ce face este un gest uman si firesc.

Chiar daca uneori este cu capul in nori, este suficient de atent ca sa nu devina un visator incurabil. Mereu bland, el va fi acolo pentru a-ti oferi umarul pe care sa plangi si mana pe care sa o strangi atunci cand nu mai exista o speranta.

CITESTE SI: TOP 5 ZODII CARE ”CAD MEREU ÎN PICIOARE”

CITESTE SI: Top 4 zodii care HABAR N-AU SA FACA SEX

2. Barbatul Fecioara

Fecioara este o zodie sufletista, iar aceasta trasatura este valabila mai ales in cazul barbatului nascut sub acest semn. Este cel mai dulce barbat din zodiac, mereu cu simtul umorului, gata oricand sa te salveze dintr-o situatie mai grea.

Deja stii ca atunci cand esti suparata face el o gluma (proasta uneori) si te face sa razi in hohote fara sa vrei. Singurul lucru de care ar trebui sa fii constienta atunci cand te cuplezi cu un astfel de barbat este faptul ca nu suporta sa fie contrazis. In rest, toate bune si frumoase!

1. Barbatul Rac

Acest nativ este mereu de ajutor, astfel ca, daca esti in cautarea unui barbat de casa, incearca sa faci selectia si in functie de zodie. Mereu cald si sensibil, Racul va sti intotdeauna cum sa te incurajeze si sa iti spuna o vorba buna.

Nu doar ca iti va fi un partener loial, dar acest nativ este si un prieten pe masura, gata sa iti sara in ajutor de fiecare data cand ai nevoie. Mai mult decat atat, pentru ca este o fire romantica, te va astepta acasa cu o masa deosebita si iti va oferi un masaj de relaxare dupa o zi plina de stres.

Mai stii si alte zodii de BARBATI numai buni de pus la rana?

Sursa foto Shutterstock

2 Comments

2 Comments

  1. Ramona

    2015-11-08T15:23:02+02:00 at 2015-11-08T15:23:02+02:00

    va „stii”??????

    • Adrian Vrauko

      2015-11-09T10:53:22+02:00 at 2015-11-09T10:53:22+02:00

      Va multumim pentru atentionare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top