Connect with us

Revistateo.ro

mostenire genetica

Stil de viata

Daca tu ai ochii verzi, iar sotul tau caprui, cum ii va avea copilul vostru? Afla ce mostenire genetica va avea copilul tau!

„Uuuu, ce copil frumos! Seamana cu mama sau cu tata?” Ai auzit si tu asta despre tine? Nu ai inteles niciodata de ce ai nasul mamei si privirea tatalui tau? Mai mult, arzi de curiozitate sa afli cum va arata copilul tau? Afla totul din acest ghid!

Cuplurile care isi doresc copii nu mai au rabdare sa afle cum va arata cel mic. Poate si tu te-ai gandit ca vrei ca copilul vostru sa aiba ochii tai si parul sotului tau sau sa zambeasca ca el.

Acum nu mai trebuie sa astepti ca sa vezi cum va arata copilul vostru. Iata ghidul perfect ca sa afli ce mostenire genetica ii veti oferi!

CITESTE SI: Este DOVEDIT: dieta din copilarie afecteaza sanatatea la maturitate. Mare atentie la factorii cu impact URIAS!

VEZI SI: Randurile citite de MILIOANE DE PARINTI: SCRISOAREA TRANSANTA a unei mame catre copilul ei de 13 ani

Stiinta moderna a determinat ce gene este posibil sa ia copilul tau de la tine. Genele din corpul uman au fost impartite in doua categorii: puternice (cele care e foarte posibil sa se transmita de la parinte la copil) si slabe (adica e mai putin posibil sa ajunga de la tine la copilul tau).

GENE PUTERNICE

– piele si ochi inchise la culoare
– par brunet si ondulat
– nas mare
– buze subtiri
– frunte lata

GENE SLABE

parul roscat sau deschis la culoare
– par drept
– ochi verzi sau albastri
– piele deschisa la culoare

Toata lumea se intreaba ce fel vor fi ochii viitorilor copii. Iata un tabel cu toate combinatiile de culori, ca sa vezi ce mostenire genetica se transmite:

Afla ce mostenire genetica va avea copilul tau!

Afla ce mostenire genetica va avea copilul tau!

Desigur, fiecare parinte va transmite cate o trasatura copiilor. Iata cateva exemple:

O bruneta cu parul ondulat cu ochi albastri + un blond cu par drept si ochi caprui = un copil cu par ondulat, cret si ochi caprui.

O blonda cu par drept si ochi verzi + un saten cu ochi caprui si nasul mare = un copil saten cu nasul mare si ochi caprui.

O bruneta cu ochi verzi si buze subtiri + un brunet cu ochii caprui si tenul masliniu = un copil cu tenul inchis, ochi caprui si buze subtiri.

Totusi, aceste analize facute de cercetatori sunt pur orientative, caci genele pot sari cateva generatii si doi parinti cu ochi caprui, pot avea un copil cu ochi verzi, asa cum ii are un bunic sau o strabunica.

Sursa foto: Shutterstock

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top