Connect with us

Revistateo.ro

paltoane de toamna iarna

Stiri

MODA: 5 paltoane de toamna-iarna sub 200 de lei! Tu pe care il alegi?

Temperaturile scad pe zi ce trece si tie iti trebuie o haina mai calduroasa? Alege dintre aceste paltoane de toamna-iarna la moda si care costa sub 200 de lei!

Care sunt trendurile de tomna-iarna si ce palton sa alegi vei afla in continuare! Iata cateva modele de paltoane care sigur iti vor atrage atentia!

Clasicul este mereu la moda! Alege un palton pana la jumatatea coapsei, cu o croiala clasica si un cordon in tale. Daca optezi pentru negru, il vei putea accesoriza cu posete si esarfe colorate si il poti purta atat la o tinuta simpla, de zi, cat si una de seara. Un astfel de palton costa 170 de lei, la reducere pe eMAG.

Palton toamna iarna 170 de lei Palton toamna iarna 170 de lei

Poti sa alegi un palton cu o croiala dreapta, simpla, cu buzunare exterioare. Daca optezi pentru varianta alba, vei avea un palton elegant si luxos, iar daca alegi un palton negru, vei avea posibilitatea sa il asortezi usor cu orice. Costa doar 160 de lei si !

Palton toamna iarna 160 de lei

Daca vrei ceva original, alege un palton in colturi, cu o croiala asimetrica si inedita, negru sau pe o culoare mai indrazneata – verde! Costa doar 149 de lei, de la pretul de 349 de lei!

Palton toamna iarna 149 lei Palton toamna iarna 149 lei

Se poarta si imprimeurile in acest sezon si poti alege un palton in culorile toamnei, finut si elegant, cu o croiala clasica. Are pretul de doar 195 de lei, redus de la 260 de lei!

Palton toamna iarna 195 lei Palton toamna iarna 195 lei

Un palton mustar, cu un guler amplu este o alegere indrazneata, dar foarte inspirata! Se poarta in aceasta toamna, iar costa doar 150 de lei! Super afacere!

Palton toamna iarna 150 lei Palton toamna iarna 150 lei

CITESTE SI: Machiajul pentru TOAMNA – IARNA 2015. Iata ce nuante sunt acum LA MODA!

Sursa foto: Shutterstock

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top