Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce ulei trebuie sa folosesti pentru inflamatia genitala

Iritatia si inflamatia vaginala nu ocoleste pe nimeni. Cel putin o data in viata, fiecare persoana, fie ca e vorba de femeie sau barbat, a simtit mancarimi sau usturime in zona intima. Pentru aceasta problema exista un ulei care face minuni.

Inflamatia genitala poate aparea din mai multe motive: scarpinatul excesiv in cazul unei mancarimi deranjante, actul sexual dureros, abuzul de contraceptive, sarcina, menstruatia ori diferite infectii netratate la timp.

Pentru a evita iritarea si inflamarea zonei genitale este necesara mentinerea acesteia uscata pe timpul zilei.

Medicii recomanda evitarea folosirii sapunul si a gelului de dus in zona intima. Apa este suficienta, transmit acestia.

CITESTE SI: Top 6 minciuni raspandite despre INFECTIILE SEXUALE

CITESTE SI: Totul despre CANDIDOZA! De ce apare, ce simptome are si cum o vindeci!

Exista un ulei care vine in ajutorul persoanelor care se irita foarte usor dupa o simpla partida de sex sau sunt alergici la materialul din care este facuta lenjeria intima.

Acest ulei este recomandat datorita parfumului sau placut si nedaunator celei mai sensibile zone a corpului si a proprietatilor cicatrizante, antiinfectioase.

Este aseptizant si antiinflamator si este folosit in general pentru rani si umflaturi aparute pe toata suprafata corpului. Uleiul de smirna, caci despre el este vorba, repara pielea crapata, eczemele si aftele bucale ori gingivita.

Acesta se aplica ca un masaj in zona genitala si se lasa la actionat pana se imbiba perfect in piele. Nu deranja zona intima imediat dupa ce ai pus ulei de smirna.

O alta solutie pentru inflamatia genitala este bicarbonatul de sodiu. Pune o lingurita de bicarbonat intr-un litru de apa si fa spalaturi locale de doua ori pe zi.

Poti sa tratezi usturimile genitale si iritatiile cu iaurt natural gras, folosind o fasa sterila pentru stergerea zonei afectate.

Si compresele cu ceai de coada-soricelului sunt bune pentru a reduce durerile cauzate de umflaturi si scurgerile vaginale.

Sursa foto: Shutterstock

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top