Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Ce personalitate ai daca te-ai nascut IARNA

Cercetatorii europeni au descoperit ca anotimpul in care ne-am nascut spune totul despre personalitatea noastra. Afla ce fel de caracter ai daca te-ai nascut iarna.

Ce personalitate ai daca te-ai nascut iarna?

1. Cu greu te poate enerva cineva. Ai o rabdare de fier si nimeni nu intelege de unde provine calmitatea ta. Esti ca acei batranei care isi ingrijesc nepotii si au multa rabdare cu jocurile lor obositoare.

Esti foarte optimist de fel si ai talentul de a disimula ce simti cu adevarat, de cele mai multe ori, asta pentru a nu-i impovara pe ceilalti cu problemele tale.

CITESTE SI: Ce PERSONALITATE SEXUALĂ ai în ZODIACUL INDIAN

CITESTE SI: Ce personalitate ai în funcție de ora la care te-ai născut

2. Te impui in fata celorlalti prin eleganta, senzualitate si tact. Iti alegi bine vorbele astfel incat sa nu ranesti pe cineva, iar daca simti nevoia ca vrei sa pui la zid un om pentru ca ti-a facut rau, alegi cele mai inofensive dar eficiente metode.

3. Ai o personalitate puternica si o parere foarte buna despre tine, uneori exagerand cu lauda de sine. Esti iubitor, dar iti place sa petreci timpul mai mult in singuratate. Singurele persoane pe care le suporti in preajma ta in momentele de cumpana sunt cei mai buni prieteni.

4. Esti capabil sa te descurci singur, fara a apela la ajutorul celorlalti, nici macar cand esti la fundul sacului cu banii. Esti in stare sa bifezi realizari de neegalat, mai ales in tot ce inseamna sector bancar, investitii, planuri de afaceri noi. Esti un inovator in lumea business-ului.

5. Daca te-ai nascut in luna decembrie, esti o persoana foarte vorbareata. Iti faci usor prieteni si iti place sa tratezi lumea de la egal la egal.

Nu te zgarcesti sa oferi zambete celor din jur si ii influentezi in sens pozitiv de fiecare data. Uneori nu ai rabdare cu termenele si vrei ca totul sa se intample in momentul in care ti-a aparut ideea in minte.

6. Daca esti nascut in ianuarie, iti place sa ii critici non-stop pe cei din jur, in sens constructiv. Esti inteligent si tacut, iar atunci cand vorbesti o faci cat pentru o luna de zile.

7. Daca ai venit pe lume in luna februarie, te caracterizeaza spiritul rebel. Nu suporti restrictiile si iti plac petrecerile, mai ales cele tematice. Esti o persoana realista si, tocmai din cauza aceasta, poti fi perceput drept incapatanat.

Ce personalitate ai daca te-ai nascut || PRIMAVARA || VARA || TOAMNA || IARNA ||

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top