Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Raed Arafat a deschis un numar special pentru victimele exploziei din club

Explozie intr-un club bucurestean de la un stalp care a luat foc. Este vorba despre clubul Colectiv, aflat in apropiere de podul Timpuri Noi.

LISTA PERSOANELOR AFLATE IN SPITALE O GASITI AICI

0212069291 este numarul de informare. La acest numar se va putea suna pentru a afla informatii pentru ca majoritatea decedatilor nu au acte asupra lor, anunta Arafat

Raed Arafat confirma ca ar fi vorba despre 27 morti. Peste 100 de persoane au fost arse.

Ai imagini sau informatii despre ce s-a intamplat cu adevarat in club? Suna acum la 0756 108 933 sau trimite un email la adresa redactie@teotrandafir.com

S-a crezut initial ca explozia ar fi fost provocata de focuri de artificii, insa martorii spun ca nu erau decat 4 artificii de genul celor pentru tort.

VEZI AICI: Declaratie CHEIE de la un martor: „NU A FOST NICIUN SPECTACOL PIROTEHNIC!”

CITESTE SI: Declaratie martor club Colectiv: „Am văzut o mare gramada de oameni PRABUSITI UNII PESTE ALTII!”

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, în acest moment pompierii încearcă să stingă incendiul şi să evacueze persoanele rămase în incinta clubului.

Din primele cercetari, procurorii vorbesc despre un incendiu violent. Stalpii de sustinere, dar si tavanul erau placati cu paleti de lemn si burete, potrivit primarului sectorului 4, iar focul s-a extins foarte repede.

Erau, asadar, materiale usor inflamabile, intr-un club in care organizatorii au pregatit un spectacol pirotehnic.

„Principala ipoteza de lucru ar fi incendiu si nu explozia. Urmeaza sa se deruleze procedura de identificare a victimelor si se va efectua cercetarea la fata locului, audierea administratorului. La Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti s-a deschis un dosar penal”, a declarat procurorul Rares Stan.

MAI MULTE DETALII PE FRESH24.4O

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top