Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Masura drastica in urma incendiului din clubul Colectiv: Toate balurile bobocilor AU FOST SUSPENDATE!

Balurile bobocilor care urmau sa aiba loc in perioada urmatoare au fost anulate de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Panica s-a instalat pretutindeni iar Inspectoratul Scolar al Bucurestiului a decis sa puna siguranta elevilor inaintea distractiei. Asa ca, toate balurile bobocilor care ar fi urmat sa fie organizate de catre licee in cluburile din Bucuresti au fost anulate.

Toate balurile bobocilor au fost suspendate! Mai mult, Inspectoratul Scolar al Capitalei cere tuturor unitatilor de invatamant din Bucuresti sa verifice localurile, cluburile in care vor fi organizate petreceri si baluri ale elevilor pe viitor.

CITESTE AICI Declaratie CHEIE de la un martor: „NU A FOST NICIUN SPECTACOL PIROTEHNIC!”

CITESTE SI: Declaratie martor club Colectiv: „Am văzut o mare gramada de oameni PRABUSITI UNII PESTE ALTII!”

Toate balurile bobocilor au fost suspendate! Masura vine ca urmare a incendiului de la club Colectiv, in care au murit 27 de oameni si au fost raniti 162.

In urma tragediei, Ministerul de Interne a instituit planul rosu. In plus, au fost declarate si trei zile de doliu national, incepand de astazi.

VEZI AICI Tragedia Colectiv prin ochii unei asistente: „Am urme de piele arsa, pe mine, pe echipament”

Dupa tragedia care a avut loc vineri seara in Club Colectiv, premierul Victor Ponta a cerut, sambata, demararea unor verificari „la maximum prevăzut de lege” in cazul cluburilor de pe intreg teritoriul tarii.

Victor Ponta a cerut autoritatilor competente ca in perioada urmatoare sa aiba loc o verificare „la maximum prevăzut de lege” in cazul tuturor cluburilor din Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top